Zombilir Kişi 3. baskı

Ünlü mizah yazarı- karikatürist, gazeteci, şair ve senarist Cihan Demirci’nin Zombilir Kişi (Ölüm Bize Yakışıyor) adlı mizah romanının 3. baskısı çıktı.

  • 0
  • 1.073
Zombilir Kişi 3. baskı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ünlü mizah yazarı- karikatürist, gazeteci, şair ve senarist Cihan Demirci’nin Zombilir Kişi (Ölüm Bize Yakışıyor) adlı mizah romanının 3. baskısı çıktı.
Yağmur Yayın Grubu markası Mizah Postası yayınlarından çıkan romanın Genel Yayın Yönetmenliğini Ercan Günaydın, son okumaları Fatma Peşemen Dirican yaparken M. Turgut Gülpınar ise yayına hazırladı.

Mizah Postası Yayınları’ndan 30. baskısı yapılan  “Geyik Muhabbetleri”, 12. Baskısı yapılan “Deli Gömleği Ütü İstemez”, 8.baskısı yapılan “İyiler Cinnete Gider” ve sözlü mizah geleneğimizin en eski ve en etkili türü olan “fıkra”yı günümüz çocuklarının yeniden ilgi alanına soktuğu  “Fıkır Fıkır Fıkralar”ın ardından 3. baskısı yapılan  “Zombilir Kişi (Ölüm Bize Yakışıyor)” adlı mizah romanının yanı sıra çocuklar için şiir kitapları, fıkra kitapları, yetişkinler için şiirleri, fıkralar, deneme ve mizah yazıları ile karikatür kitapları bulunuyor.

Zombilir Kişi’nin mizahı bir roman olarak yazdığını belirten  Demirci, yine güldüren göndermeleriyle ölü olarak yaşayan toplumu irdelediğini, ölülerin arkasından değil, ölü halde yaşayanların yüzen konuştuğunu söyledi. Demirci, “yaşam ile ölümün arasındaki çizgiyi kaldırdım ve ölü yaşayanlarla, yaşayan ölüler arasında fantastik bir yolculuk yaptım, okuyanlar da yapacak” dedi.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv