Zorlananlara profesyonel destek

  • 0
  • 547
Yazı Boyutu:

18 Temmuz’a kadar tüm hafta boyunca hizmetverecek olan İzmir Üniversitesi Tercih Merkezinde uzmanlar üniversiteadaylarının puanlarını değerlendirecek, akademisyenler üniversite eğitimi vebölümler hakkında bilgi verecek.

Tüm stresi ve heyecanı ile yaşanan LisansYerleştirme Sınavı’nın ardından tercih yapacak adaylar için bilgi almak vekarar vermek artık daha kolay. Üniversite adaylarının gelecek yaşamlarına yönverecek, kariyerlerini belirleyecekleri bu günlerde ihtiyaç duyacaklarıprofesyonel destek İzmir Üniversitesi’nden geliyor. İzmir Üniversitesi TercihMerkezi, 18 Temmuz’a kadar hafta sonu dahil her gün, 09.00-18.00 saatleriarasında rehber öğretmenleri ve her bölümden akademisyenleri ile 20 ayrı masadaüniversite adaylarının hizmetinde olacak.

Kişiye özel meslek seçimi
Adayların puanlarının değerlendirilmesininyanı sıra uzmanlar, öğrencilerin kişisel eğilimleri, zevkleri, karakterözellikleri ile seçmek istedikleri bölümler arası uyumu değerlendirecek, işdünyasının beklentileri ve mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında bilgiverecek. Adaylar, kendilerini ağırlayan İzmir Üniversitesi öğrencilerindenüniversitenin eğitim, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci kulübüetkinlikleri hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak. İzmir Üniversitesi’nin 7fakülte, 3 yüksekokul, 2 enstitüde verilen 25 bölüm, 6 yüksek lisans, 1 doktoraprogramı eğitimi hakkında bilgi almak isteyen adaylar sorularının yanıtlarına www.izmir.edu.tr adresi ve 232 246 49 49numaralı telefondan da ulaşabilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Büyük Adımlar

Bayraklı'da çocuklar yerinde öğreniyor

Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri İbramaki'de

Arşiv