20 yıldır eğitim ve öğretim hayatına değer katıyor

  • 0
  • 2.150
Yazı Boyutu:

Eğitim ve öğretim sektörünün öncü kuruluşlarından Özel Deniz Koleji 20 yıldır hizmet vermenin gururunu basın camiası ile paylaştı.
Eğitimci Dr. Berna Bridge tarafından kurulan Özel Deniz Koleji’nin Asansör’de bulunan anaokulunda bir kokteyl ile İzmir’e verdiği katkıyı gözden geçirdi.
 
İzmir’in basın temsilcileri ile eğitim hakkında görüşen Berna Bridge,  Özel Deniz Koleji Kurulduğu yıldan beri  akademik başarısı, eğitimsel idealleri, araştırmacı ve yenilikçi ruhu ile bugünün öğrencilerini uygulanan eğitim programı ile geleceğe güvenle bakan dünya vatandaşları olarak yetiştirmekte olduğunu söyledi.
Bridge, tamamen öz sermaye ile kurulan Özel Deniz Kolejine, 1996 yılında ilköğretim okulu, 2004 yılında ise anaokulu eklendi.  Özel Deniz Koleji eğitim çağında çocuğu olan her anne babanın beklentilerini karşılayacak; idealist, güçlü bir eğitimcinin liderliğinde tüm fiziksel ortamı, teknolojik yenilikleri, akademik, kültürel, bilimsel, sosyal, sportif çalışma ve etkinlikleri bünyesinde toplayan bir eğitim kurumudur. Güzelbahçe Yerleşkesinde; güllerin, mandalina, zeytin ağaçlarının süslediği 40 dönümlük mülkü okula ait bir alana kurulan Özel Deniz Koleji kampüsünde onbin metre kare kapalı alanında yarı olimpik yüzme havuzundan, information technology laboratuarlarına, oditoryumdan audiovisual dersliklerine, kapalı spor salonundan amfitiyatroya kadar anaokulundan başlayıp üniversiteye kadar kesintisiz eğitim verebilecek her türlü imkan öğrencilere sunulmaktadırr” dedi.
 Kokteyle katılan misafirlere  anaokulunu gezdiren  Berna Bridge, “Bu yola 20 yıl önce çıktık. Genç nesilin akademik başarı, eğitimsel idealler, araştırmacı ve yenilikçi ruh ile yetişmeleri için elimizden gelen her imkanı kullanmaya çalıştık. Bir patron değil eğitimci olduğumuzu unutmadık. Basınımızın değerli temsilcileri ile bu gururu şu anda yaşıyoruz” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv