2025’i personel ve aileleriyle karşıladı

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 2025’i personeli ve aileleriyle birlikte karşıladı. Konak Salonu’nda Genel Müdür Berna Metintürk ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen Yılbaşı Balosu son derece keyifli geçti.

  • 0
  • 2.925
2025’i personel ve aileleriyle karşıladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:


Wyndham Grand İzmir Özdilek, 2025’i personeli ve aileleriyle birlikte karşıladı. Konak Salonu’nda Genel Müdür Berna Metintürk ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen Yılbaşı Balosu son derece keyifli geçti. 2024 yılının yorgunluğunu atan Wyndham Grand İzmir Özdilek ekibi, 2025 yılına motive olmuş olarak girdi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Berna Metintürk başarı dolu yolculukta birlikte olmanın keyfini yaşadıklarını belirterek başladığı konuşmasında geride kalan yılın tüm Wyndham İzmir Özdilek ailesi için zorlukların yanı sıra güzel anıları da birlikte getirdiğini vurguladı.


Gülşah Apaydın, Salih Can Yılmaz, Meltem Özkan, Onur Şener, Berna Yüksel Metintürk, Mehmet Erdem, Ertan Baki, Atamert Kesici
2024 yılında otele 2 yeni sertifika kazandırdıklarını, bunlardan birinin TSE 50001 Enerji Yönetimi Sertifikası, Diğerinin se Bisiklet Dostu Otel Sertifikası olduğunu açıklayan Metintürk, yeni bir yılın yeni hedefler, yeni fırsatlar demek olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “2025’de de işimizi sorumluluk bilinci ve sevgiyle yaparak başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Gecemizin oluşmasındaki emekleri nedeniyle Şef aşçı Muzaffer Yalçın, Yiyicek İçecek Müdürü Timur Yurtseven, insan kaynakları müdürü Ramazan Şan ve ekiplerine teşekkür ediyorum.”

Metintürk konuşmasının ardından yılın personelleri Atamert Kesici, Ertan Baki, Mehmet Ertem’e ödüllerini verdi. Yapılan çekilişlerle dağıtılan hediyelerin ardından gece Zeytin Sanat Orkestrası’nı geceye özel repertuvarıyla renk kattı.
Gecenin fotoğraflarına gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sel Eczanesi 15 yaşında

EİB Moda Tasarım Yarışması

Novamer Otomotiv Açıldı!

Bridge of Hope galası

İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Sanat ve Edebiyat Şövalyesi

“İzmir’e ve Alsancak’a emek verenler” ödüllendirildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg