25. yıla yaraşır kutlama

Eğitime gönül veren Reşitoğlu ve Baykal aileleri tarafından kurulan Ekin Koleji, eğitim yolculuğundaki çeyrek asırlık gururunu çok özel bir konserle taçlandırdı.

  • 0
  • 1.173
25. yıla yaraşır kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Eğitime gönül veren Reşitoğlu ve Baykal aileleri tarafından kurulan Ekin Koleji, eğitim yolculuğundaki çeyrek asırlık gururunu çok özel bir konserle taçlandırdı.

"Her çocuk ayrı bir dünyadır." ilkesinden hareketle Seyrek ve Ataşehir Kampüslerinde okul öncesinden liseye her kademede mutlu ve başarılı çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, yıl boyunca sürdürdüğü 25. yıl etkinliklerini görkemli bir konserle taçlandırdı.

Öğrenciler Olten Filarmoni Orkestrası Genel Sanat Yönetmeni Akgün Çavuş'a müzik öğretmenleri İlhan Çınar ile çiçek vererek teşekkür etti.
Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleşen 25.Yıl Özel Konserinde ülkemizin en nadide sanatçılarından Serenad Bağcan, İZDOB Genel Sanat Direktörü Tulio Gallarda Varas yönetiminde ülkemizin en önemli senfoni orkestralarından biri olan Olten Filarmoni Orkestrası ve 200 genç sanatçıdan oluşan Ekin Okulları Çok Sesli Korosu ile sahne aldı. Koroyu Müzik Öğretmeni İlhan Çınar Yönetti.
Kurucu Genel Müdür Yasemin Reşitoğlu "Kurulduğumuz günden bugüne geçen 25 yılda her zaman sanatın ve sanatçının değerini bilen, sanatçılar yetiştirmiş, sahnelediğimiz konser ve tiyatro çalışmalarımızla, sergi ve edebiyat çalışmalarımızla kentimizin en özel eğitim kurumlarından biri olarak 25. yaşımızı da böylesine özel bir programla kutlamak istedik." diyerek Ekin Ailesi olarak bu muhteşem geceye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi

Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış

Üyelerini keyifli bir kokteylde ağırladı

Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü