3 Renk 3 Kadın sergisi

  • 0
  • 752
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki kültür sanat etkinliklerine katkıda bulunmayı sürdürüyor. 3 öğretmenin bir araya gelerek açtığı “3 Renk 3 Kadın” adlı resim sergisini, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm açtı.
 
Çalıkuşu Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışına, sanatseverler, meclis üyeleri, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Öğretmen sanatçılar Nesrin Uzdilli, İlknur Yüce Varol, Rabia Dalgıç Ekici, eserlerinin sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşarken, Başkan Kürüm’den de büyük övgü aldı. Resimleri sanatçılarla inceleyen Kürüm, “Sanata ve sanatçıya gereken önemin verilmediği ülkemizde Karabağlar Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaktan ve halkımızı sanatla buluşturmaktan gururluyuz.  Kültür sanat etkinliklerinin her geçen gün arttığı, sosyal hayatın zenginleştiği bir ilçe yaratmayı hedefliyoruz. Toplumsal gelişmenin en önemli göstergesi sanattır. Kültür-sanat etkinliklerimizi sürdürerek, sanatı ve sanatçılarımızı desteklemeyi sürdüreceğiz" dedi.
 
Sergide eserleri bulunan Rabia Dalgıç Ekici’yi, ağabeyi Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Faik Dalgıç da yalnız bırakmadı. Öğretmen sanatçılar, "Biz üçümüz -üç ayrı renkte kadın- çoktandır biriktirdiklerimizi birbirine karıştırarak gökkuşağının tüm renklerine dönüştürdük. Bu duygular ve yaşantılardan ortaya çıkanları herkesle paylaşmak istedik” mesajını verdi. Sergi 5 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv