34 sanatçıdan Kadınlar Günü kutlaması

  • 0
  • 749
Yazı Boyutu:

KonakBelediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünya Kadınlar Günü Sergisi’  açılışı Güzelyalı Kültür Merkezi SanatGalerisi’nde gerçekleşti. 34 sanatçının eserleriyle katıldığı sergide resim,heykel, fotoğraf, farklı doku ve malzemelerden oluşan tablolar ilgiyle izlendi.Konak Belediyesi’nin her yıl Kadınlar Günü’nde düzenlediği sergide bu yıl çocukgelinler ve kadına şiddet temaları öne çıktı.

Sergiyisanatçılarla birlikte açan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan 8 Mart’ıntoplumsal bir dayanışma günü olmasına vurgu yaparak bugünün toplumun tamamıtarafından benimsenmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Tartan, İzmir’den pekçok kadının Türkiye’de farklı alanlarda öncülük ettiğini dile getirdi ve“Kadınlarımızın gücü, sevgisi, başarısı ve birlikteliği İzmir’in en önemlişansı. Bugünkü buluşma da bunun bir göstergesi” dedi.          

  KonakBelediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açılışı gerçekleşen‘Dünya Kadınlar Günü Sergisi’ 8 Nisan 2014 tarihine kadar ziyarete açık olacak. 

Sergide eserleribulunan sanatçılar:
Ali Açıkalın, Aykut Fırat,Cemal Demir, Cemal Tahsin Susam, Cenk Mısırlıoğlu, Ceren İpek Haznedaroğlu,Demet Barlas Dayı, Ezgi Yüksel, Faden Suzan Kutsinoğlu, Fırat Neziroğlu, FilizPelit, Hülya Yalçın, Lale Temelkuran, Mehlika Korol, Mehmet Aslan, MehemtÇelik, Nurullah Aydın, Nuran Tanrıverdi, Oğuz Yıldız, Öznur Enes, RegülSerbest, Sabit Baytan, Selma Öğünç Demir, Sema Barlas, Sema Gümüş Öğüt, SemaOkan Topaç, Sera Berti, Tarık Gök, Tayfun Kocaman, Tuna Doğan, Tuncay Topçu,Tülay Çelikel, Yıldız Şima, Zeynep Salman.
 
Dünya Kadınlar Günü sergisi 8 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Körfez Dedektifleri” ile denizde eğlenceli öğrenme

Tasarım ve deneyimin yeni merkezi: D-ESIGN Arena

Tiyatronun binlerce yıllık yolculuğu

Nisan ayında zengin program

Ayvalıklı Öğretmenler, Çanakkale’nin Mirasını Yaşattı…

Özbek ezgileri yankılandı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg