450 kursiyere sertifika

  • 0
  • 1.697
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün desteğiyle açtığı kurslara katılan 450 kursiyer sertifikalarını aldı. Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, kursiyerleri ve öğretmenleri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
 
2011-2012 eğitim öğretim döneminde semt merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler emeklerinin karşılığını aldı. Aşçılık, pastacılık, takı tasarımı, bilgisayar işletmenliği, fotoğrafçılık, resim, gitar, okuma-yazma, el sanatları gibi 20 dalda eğitim gören kursiyerler, dönem sonunda törenle sertifikalarını aldı. Kursiyerleri kutlayarak, sertifikalarını teslim eden Başkan Kürüm, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile eğitime ve sosyal yaşama dönük çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Biz Karabağlar’da sadece ilçemize değil insanımıza da yatırım yapıyoruz. Onları sosyal hayata kazandırıyor, mesleki eğitimlerle aile bütçelerine katkıda bulunmalarına destek oluyoruz. Sertifikalarını verdiğim tüm arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum. Her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha söylüyorum” dedi.
 
Başkan Kürüm, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine de teşekkür belgesi vererek, onları verdikleri emekten dolayı kutladı. Kursiyerler ise Başkan Kürüm’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve kitre yapım tekniğiyle hazırladıkları “Belediye Başkanı” maketini hediye ettiler. KARBEM’de (Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) gerçekleştirilen ve belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve kursiyerlerin yakınlarının katıldığı törende, Halk Müziği Sanatçıları Murat ve Özlem Sincer de türküleriyle renk kattı. Sincer çifti, şarkılarıyla kursiyerlere ve izleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv