Aşk masalında mutlu son…

Sancak Süt Ürünleri Yönetim Kurulu üyesi Cem Egi ile Matematik Öğretmeni Ceren Kezer’in aşk masalının ilk satırları 3 yıl önce bir arkadaş düğününde yazıldı.

  • 0
  • 4.399
Aşk masalında mutlu son…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sancak Süt Ürünleri Yönetim Kurulu üyesi Cem Egi ile Matematik Öğretmeni Ceren Kezer’in aşk masalının ilk satırları 3 yıl önce bir arkadaş düğününde yazıldı.

 
Sahnede oynarken gördüğü Ceren’in aklını başından aldığı Cem; “İşte benim eşim olabilecek kadın” diye geçirmiş, Cem’in bakışındaki enerjiden etkilenen arkadaşlarının ilk işi ise onları tanıştırmışlardı aşk masalının mutlu sona ulaşması için…
Gel zaman git zaman arkadaşlıkları aşka dönüşmüş ve Dikili’de var olan Kalem Adası asla unutulmaz bir evlilik teklifine sahne olmuştu. Beyaz atlı Prens öylesi bir hazırlık, öyle bir şov yapmış ki, prensesin ağzından çıkan sözcük kalbinin de desteğiyle sadece kocaman bir: “EVEEEEET” olmuş…Geçtiğimiz 27 Ağustos’ta kararlı adımların ilk ürünü olarak alyanslar takılmış, prens ve prensesi İzmir Arena’da kurulan nikah masasına taşımış, M. Tahir Nuriler ve Dündar Arıcı’nın tanıklıklarında “EVET”ler gökyüzünde yankılanmıştı…
Sancak Süt ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Harun Egi ve eşi Rabia Egi ile Emekli Celal Kezer ile eşi Kıymet Kezer, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz başta 1600 civarındaki konuğu karşılayarak kusursuz bir gece geçirmelerini sağladı.
Damat ve Arya Spoza imzalı kıyafetleriyle şıklık yarışında olan çift, Evrim Özkaynak & Sedat Yüce Orkestrası eşliğinde Evrim Özkaynak’ın seslendirdiği Sertab Erener’in “Aşk” adlı şarkısı eşliğinde yaptıkları danslarıyla göz kamaştırdı.
Ceren ve Cem, 5 gece 6 gün Maldivler’de, 3 gece 4 gün de  Göcek’te balayı tatili yapacaklar. 
  • Ne diyelim, “Onlar Ermiş muradına biz Çıkalım Kerevetine”…

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv