Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Aralık 2017’de Vosmer Otomotiv Bornova kompleksinde faaliyete başlayan Vosmer Audi, İzmir ve çevresindeki Audi tutkunlarına satış ve servis hizmeti vermeye başladı.

  • 0
  • 40.381
Audi Vosmer farkıyla Bornova’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aralık 2017’de Vosmer Otomotiv Bornova kompleksinde faaliyete başlayan Vosmer Audi, İzmir ve çevresindeki Audi tutkunlarına satış ve servis hizmeti vermeye başladı. Audi’nin teknoloji ve tasarım anlayışından alınan ilham ile Vosmer Bornova kompleksi içinde “Audi Terminal Konsepti”yle inşa edilen Vosmer Audi showroomu, dinamik hatlarıyla markanın “Teknoloji ile bir adım önde” sloganıyla efsaneleşen ilerici kimliğini taşıyor. Aynı anda 24 aracın sergilenebildiği özel tasarım showroomda, Audi severlere geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.

Vosmer Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Siyon Karmona, sunduğu hizmetlerde koşulsuz müşteri memnuniyetini bir numaralı önceliği olarak benimseyen Vosmer Audi’nin Türkiye’nin en yüksek kapasiteye sahip showroom ve servislerinden biri olup, otomotiv sektörünün İzmir ve çevresindeki öncülerinden olduğunu söyledi.  
Vosmer Otomotiv olarak 2009 yılından bu yana, Doğuş Otomotiv ve Yüce Auto’nun yetkili satıcısı ve servisi olarak hizmet verdikleri markalar arasına Audi markasını da eklemiş olmaktan ve İzmir’e böyle modern bir tesis kazandırmaktan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Karmona, sürekli gelişimi ve değişimi önemseyen bir yaklaşım ile, teknik eğitimlerini tamamlamış, sektör trendlerini yakından takip eden, en önemli çalışma ilkesi müşteri memnuniyeti olan, dinamik ve profesyonel bir ekiple, Audi müşterilerine eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.

Siyon Karmona sözlerini; “Sektörel yapılanmamız sonucunda müşterilerimizin taleplerine profesyonel ve çözüm odaklı alternatifler üretmekteyiz. Günümüzdeki en değerli olgunun; zaman ve bilgi olduğunun farkındayız. Bu farkındalıktan yola çıkarak müşterilerimize;  “yerinden alım – yerine teslim, aynı güne servis randevusu, ücretsiz müşteri ulaşımı, ekspres servis ve ikame araç hizmeti, geniş yedek parça stoğu ve sorulara anında cevap verebilen Call Center (Çağrı Merkezi) gibi pratik çözümler sunmaktayız. Tüm Audi tutkunlarını farklılığı yaşamak için sadece Bornova’daki kompleksimizin içerisinde yer alan Audi showroomumuza bekliyoruz.”  diyerek tamamladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Gezi Ruhu ile mücadele ediyoruz

Arşiv