Bahar Lions, yeni yılı eğlenerek karşıladı

118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden İzmir Bahar Lions Kulübü Derneği geleneksel Yeni Yılı Karşılama gecesini Endülüs Meyhane’de gerçekleştirdi.

  • 1
  • 1.858
Bahar Lions, yeni yılı eğlenerek karşıladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden İzmir Bahar Lions Kulübü Derneği geleneksel Yeni Yılı Karşılama gecesini Endülüs Meyhane’de gerçekleştirdi. Geceye kulüp üyesi 80 civarında Lion katıldı.

Bahar Lions Başkanı Nurten İşlek geceden elde edilecek gelirin çocukluk çağı kanserine bir nebze çare olmak adına hastaneye tıbbi cihaz alımında kullanılacağını bildirdi.

Lion Nurten İşlek, Lion Nadide Şele ve Lion Şükran Uğur organize ettiği ve geç saatlere kadar katılanların tükenmeyen enerjiyle çoştuğu gecede konuklar hem eğlendi hem de güzel bir amaca hizmet etmenin haklı gururunu yaşadı.

Bahar Lions üyeleri ve sponsorlardan temin edilen çeşitli hediyeler hasta çocuklar yararına gecede düzenlenen piyangoda konuklar tarafından kapışıldı. Mavibahçe’de gerçekleşen kermesin geliri de eklenerek çocuk kanserinin tedavisinde kullanılacak tıbbi cihaz alımında kullanılacak.

Yorumlar (1)
  • Nadide Şele

    Nadide Şele

    İzmir’in duayen magazincisi değerli arkadaşım Mehmet Kurt, eğlenerek gerçekleştirdiğimiz iyilik gecemizi haberleştirdiğin için teşekkür ve sevgiyle

    22 Aralık 2023 12:26
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv