Baskentte okuyucularıyla buluştu

Nar Mevsimi kitabının başkent Ankara' da Penguen Kitabevinde, imza günü düzenlendi. İmza gününe, hakim, savcı, avukat ve bürokratlar büyük ilgi gösterdi.

  • 0
  • 312
Baskentte okuyucularıyla buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Barosu avukatlarından ve Altay SK Yönetim Kurulu üyesi ünlü ceza Avukatı Çiler Nazife Koşar'ın ikinci kitabı Nar Mevsimi'nin Ankara' da okuyucuları ile buluştu. Nar Mevsimi kitabının başkent Ankara' da Penguen Kitabevinde, imza günü düzenlendi. İmza gününe, hakim, savcı, avukat ve bürokratlar büyük ilgi gösterdi.

Yazar Koşar, imza gününde, okuyucularına 500 adet kitap imzaladı. Kitabevinin rafları boşaldı.
Deneyimli Ceza avukatı Çiler Nazife Koşar, dört ayda dördüncü baskısı yapılacak ve satış rekorları kıran ikinci kitabı Nar Mevsimi’nin Ankara Penguen Kitapevi' nde düzenlenen imza gününde, okuyucuları yazarı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.Okuyucular,kitabı imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kendisini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür etti.
Avukat Çiler Nazife Koşar , " Gerçekten çok güzel bir imza günüydü. Bu arada kitap yarın dördüncü baskıya giriyor, 12 Ekim de yayınlanmıştı, dört ayda dördüncü baskısını yapıyor. Sözcüklerin bu efsunlu evreninde, kitabımın dördüncü baskısının mutluluğunu yaşatan, bana verdikleri destek ve yazarlığıma duydukları güvenle satırlarımın sizlerle yeniden buluşmasını sağlayan yayıncım Sayın Levent Salıcı ile Yakın Kitabevi & Yakın Yayınları’na, editörüm Sayın Nilüfer Yıldız Şendur'a, Grafik Tasarım'da emekleri için Sayın Hakan Esmergül'e ve hepsi birbirinden değerli siz okurlarıma bütün kalbimle teşekkür ediyorum.Çünkü kalp, dünyadan daha büyük " dedi.

Kitabın 4' cü baskı ön sözü;
Dünya küçük ama kalabalık bir yer. Ve kimsenin pek umurunda değil, kimin kim olduğu. Mucizevi tesadüflerin, karşılaşma ve kesişmelerin çok ender görüldüğü bu kalabalıkta; tüm bu yapay zekalar, üremeler, kopyalamalar, gençlik ve ölümsüzlük arayışları arasında, ancak dip dibe ayakta duracak kadar yer bulabiliyorken üstelik bu karmaşada, kalpten dökülen sözcükler bozdu bu yazının seyrini. Farklı yazgıların bozgununda; ellerimizde açılmayan kapıların kollarıyla, tüm o fırtınalarda ve yangınlarda, kırıksız çıkıksız sağ kalabilen kazazedelerdik her birimiz aslında. Nar Mevsimi, bu yüzden biraz ben, çokça sizlersiniz.

Şimdi sazdan bir salın ucuna yığılıp kalmışım gibi, ters yöne kürek çekip aynı yerde dönüp durmaktan yorulmuşum gibi, yatağı zorla değiştirilmiş nehir gibi, çok önemli bir şeyi unutmuşum da unuttuğumun ne olduğunu bilmiyormuşum gibi telaşlı bir heyecan, tuhaf bir çarpıntı var içimde. Ama kayıp yok. İçimde bana ait her şey yerli yerinde duruyor. Boş bir sayfayı doldurmaya nereden başlanır ve derin bir kırığın hangi ince çatlağından, biliyorum artık.
Bahri KARATAŞ- URLA( İzmir), ( KHA)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

Arşiv