Başkonsolosluktan yaza merhaba

Federal Almanya İzmir Başkonsolosluğu bahçesinde İdari İşler Bölümü tarafından "Yaza Merhaba" partisi düzenledi.

  • 0
  • 1.226
Başkonsolosluktan yaza merhaba
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Federal Almanya İzmir Başkonsolosluğu bahçesinde yaza merhaba partisi düzenledi. İdari İşler Bölümü’nün gelenekselleşen buluşma etkinliğine Başkonsolos Ralf Schroer eşi Paule Schroer, Konsolos Robert Strnaal ve eşi Bettina Broock başta konsolosluk ile işbirliği içinde bulunan kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan kalabalık bir davetli katıldı.

Partinin açılışında konuklara hitap eden Başkonsolos Ralf Schroer, değerli iş ortaklarını burada ağırlamanın kendileri için onur olduğunu söyledi.

Schroer, “bu etkinlik geçmiş yılları gözden geçirmek için çok iyi bir fırsat. Bize olan güveniniz ve işbirliğiniz İzmir'deki görevimiz için oldukça önemli ve bunun için sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz.Hepinize, yani belediyelerde, otellerde, gümrükte, nakliye şirketlerinde, Sun Express'de, Türkiye Dış İşleri Bakanlığının İzmir ofisinde, emniyette, vergi dairesinde, İş Bankası'nda, seyahat acentalarında, emlak şirketlerinde, Sosyal Güvenlik Kurumunda, NATO'da ve hizmet sektörünün sayısız şirketlerinde görevli olan sizlere ihtiyacımız var. Diğer konsoloslukların, sanat ve kültür kurumlarının ve Goethe-Institut'un çalışanlarıyla da fevkalade bir işbirliği içerisindeyiz. Aynı durum bizden desteklerini esirgemeyen değerli basın temsilcileri için de geçerli. İdari işler ekibimle birlikte hepinize bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Gelecek zamanda da iyi iş birliğimizin devamını diliyoruz“ dedi.

Etkinlik Polet Trio ile ilerleyen saatlere kadar sürdü.

FOTOĞRAFLARA GİDİNİZ...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi

Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış

Üyelerini keyifli bir kokteylde ağırladı

Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü