Baykal Bayraklılı kadınlarla bir araya geldi

  • 0
  • 1.416
Yazı Boyutu:

Ünlü tiyatro oyuncusu Derya Baykal, Bayraklı Belediyesi’nin kadınlar için hazırladığı “Kadının Emek Dünyası” stantlarını Başkan Hasan Karabağ ve kadınlarla beraber açtı. Baykal, kadınların yoğun ilgi gösterdiği açılışta el işlerini yakından inceleyip, satın aldı.

“Kadının Emek Dünyası” açıldı
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın davetlisi olarak İzmir’e gelen ünlü oyuncu Derya Baykal, Sevgi Yolu’ndaki “Kadının Emek Dünyası” stantlarını hizmete açtı.   

Baykal kadınlarla yakından ilgilendi
Ünlü oyuncu kadınların örgü, dikiş-nakış, ahşap boyama gibi birçok el işi eserlerini yakından inceledi. Kadınların yaptığı şapkaları deneyen Baykal cezaevi hükümlülerin yaptığı boncuklu anahtarlıklardan satın aldı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği Derya Baykal kadınların kendisine verdiği hediyeleri taşımakta zorlandı.  

Ev ekonomisine katkı sağlayacaklar
Kadınların ev ekonomilerine katkı sağlaması için “Kadının Emek Dünyası” projesini hayata geçirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bir sonraki aşama olarak kooperatifi hayata geçireceğiz. Kadınların içinde olacağı her turlu organizasyona Belediye olarak hız katacağız. Belediyemizin açtıkları kurslarla kadınlarımız birçok alanda eğitim görüyor. Kursların çeşitlerini ve sayılarını da çoğaltacağız” dedi.

Sizleri seviyorum
Stantlarda gördüğü ürünlerden ve kendisine duyulan ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren ünlü oyuncu Derya Baykal, “Sizler için çalışıyoruz aynı belediyenizin yaptığı gibi. Bugün belediye başkanınız ve ekibi çok güzel buluşmaya ön ayak oldular. Hem ben hem belediyeniz sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Her şeyi başkanınızdan beklemeyin, sizler de kapınızın önünü temizleyin. Hepinize tek tek aferin diyemiyorum ama hepinizi alkışlıyorum. Çok değerlisiniz. Sizi çok seviyorum” dedi. Baykal “Sevgililer gününde buradan eşlerinize hediye alın” diyerek erkeklere de seslenmeyi ihmal etmedi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

Suat Yanç, Yılın En İyi Yapımcısı

Magazin dünyasına iddialı bir yapım daha

Sabahattin Ali

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg