Bayraklı Belediyespor Bölgesel Ligde

  • 0
  • 905
Yazı Boyutu:

ErkeklerBölgesel Basketbol liginde bu yıl ilk kez mücadele edecek olan BayraklıBelediyespor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. 3'üncü lig paralosıylayola çıkan kırmızı beyazlılarda hedef ilk 3 içinde yer almak. Kasım'dabaşlayacak ligde zorlu rakipler bulunuyor. BayraklıBelediyespor Erkekler A takımı bu yıl Türkiye Basketbol Federasyonu ErkeklerBölgesel Ligi 2'nci grubunda mücadele edecek.

İlk 3 hedefiyle Doktor CavitÖzyeğin Spor Salonu'nda yüksek tempolu antrenmanlar yapmaya başlayan BayraklıBelediyespor, işi baştan sıkı tutuyor. Antrenör Muhammet Ali Güntürk eşliğindekarşılaşmalara hazırlanan takımda moraller de yerinde ve oyuncular tek hedefiçin kenetlenmiş durumda. Genç ve dinamik kadro kurarak yapılanmaya gidenkırmızı beyazlılar, sezon başı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.TürkiyeBasketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Ligi 2. grupta boy gösterecek olanBayraklı Belediyespor basketbol takımını birbirinden güçlü rakipler bekliyor.Bodrum Belediyespor, Socar Petkim, Çine Madran, Muğla Orman, Gediz Üniversitesive Aydın1923 takımlarıyla mücadele edecek olan Bayraklı Belediyespor BasketbolTakımı ligi en kötü ihtimalle üçüncü tamamlayarak, 3'üncü lige yükselmekistiyor.  

Hedef ilk üç
 
İlk kezBölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edeceklerini ifade eden BayraklıBelediyespor Antrenörü Muhammet Ali Güntürk, “Bayraklı Belediyespor'unaltyapısında yetişen sporcularımızla bu yıl bölgesel ligde mücadele vereceğiz.Eylül ayının başından beri tempomuz bu şekilde devam ediyor. İddialıhazırlanıyoruz. Bunun için de önümüzdeki zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz.Lige kadar bu tempo devam edecektir. Ligde de bunun semeresini alarak, hedefimizeulaşacağız. 3'üüncü lige yükselmek istiyoruz” dedi. 

Bayraklı'yabin kişilik spor salonu 
Öte yandanBayraklı Belediyesi, ilçeye yeni bir spor salonu daha kazandırıyor. BayraklıBelediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan Adalet Mahallesi'nde inşaaedilecek spor salonuyla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Bu kapsamdaüzerinde çalışmaları tamamlanan spor salonu, bölgede spor alanında önemli bireksikliği giderecek. Bayraklı Belediyesi'nin yeni tesisler açarak büyüceğiniifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ''Sportif alandaki önemlialtyapı çalışmaları sürerken Basketbol A takımı kurma çalışmalarımıza başladık.Basketbol branşında oluşan eksikliği tamamlamak, ilçemizde yaygın bulunanbasketbol ilgisini kitlelerle buluşturmak amacıyla yola çıktık. İlk olarakbölgesel ligde mücadele edecek olan takımımızın kısa süre içinde başarılar elde edip, üst liglere çıkmasınıdiliyoruz” dedi .
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv