Beşiktaşlı İş İnsanları buluştu

Ege Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği, pandemi nedeniyle ara verdiği buluşmalarına Küçük Kulüp Alliance Restoran’da düzenlenen yeni yıl kokteyli ile tekrar başladı.

  • 0
  • 2.767
Beşiktaşlı İş İnsanları buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği, pandemi nedeniyle ara verdiği buluşmalarına Küçük Kulüp Alliance Restoran’da düzenlenen yeni yıl kokteyli ile tekrar başladı.

Mahir Kaplan ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı, Derneklerden ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Alt yapı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneyi, 9. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haki Öncü, Dünya Göz Hastaneleri Ege Bölge Müdürü Gökhan Üsme, Dünya Göz Hastanesi Başhekimi Erhan Yılmazkurt, Süperpoll CEO’su Ahmet Akçelik, Madicana Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, Hanif Pehlivanoğlu ile efsane başkan Süleyman Seba'nın manevi oglu Ahmet Tokdil’in de aralarında yer aldığı derneğin 100 civarında üyesi katıldı. Beşiktaş JK’ne bağlı Kartallar Motosiklet Kulübü’nden Enver Serhan Gürsoy ve Ebru Halide Turhan’da gecede yer aldı.

Başkan Mahir Kaplan açılış konuşmasında pandemi süreciyle ara verilen geleneksel buluşmalarına yeniden başlanılan bu gece ile aynı zamanda derneğin 8. yaşının da kutlandığını söyledi. Gerek Ege Bölgesi gerekse Beşiktaş Kulübü’ne yönelik sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Kaplan, “Sağlık, huzur, barış, bereket dolu geçmesini istediğim yeni yılda Beşiktaş’a gönül vermiş ahlak sahibi iş insanları olarak ‘kadına, çocuğa ve can dostlara şiddete hayır’ diyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı ise Beşiktaş Kulüp olarak camianın birlik ve beraberlik içinde devam edeceğine inancını dile getirdi ve Mahir Kaplan başta dernek üyelerini ve derneğin 8. yaşını kutladı.

Alliance Restoran’ın birbirinden özel lezzetleriyle damakları şenlendirdiği geceye Tuğçe Oğuz ve Hazal İlhan’da birbirinden güzel müzikleriyle renk kattı.
Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv