BEYOMSİ Vakfı’ndan geleceğin doktorlarına destek bursu

  • 0
  • 1.237
Yazı Boyutu:

BEYOMSİ(Beyin Omurilik ve Sinir Hastalıkları Vakfı)tarafından Ege Üniversitesi’nde öğrenim gören ve bölümlerine yüksek puanla giren 20 Tıp Fakültesi öğrencisine burs verildi. Bir seferlik 500 lira değerinde olan bursla mutluluklarını dile getiren öğrenciler, başarılarında katkısı olan vakıf yöneticilerine teşekkürlerini sundular.
      
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen törene Dekan Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yağdı, BEYOMSİ Vakfı Başkanı Yusuf Erşahin, Prof. Dr. M. Saffet Mutluer’in yanı sıra öğretim üyeleri, vakıf ve dernek üyeleri de katıldı.
Dekan Prof. Dr. Kumanlıoğlu, öğrencilerin öğrenimine katkı sağlayan vakıf ve dernek yöneticilerine teşekkür ederek, “Bizler de öğrenciyken vakıf yöneticileriyle aynı sıraları paylaştık. Böyle güzel bir bağışı yapan yöneticilerin arkadaşım olması ayrı bir gurur kaynağıdır. Başarı burslarını alan öğrencilerimizin öğrenim sürecinde katkı sağlayacak bir burs almaları bizi de mutlu etti. Ayrıca bu davranışın diğer vakıflara da örnek olmasını istiyoruz” dedi.
Törende BEYOMSİ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Erşahin’e, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.
 
“BEYOMSİ GELENEĞİ”
 BEYOMSİ Vakfı Kurucu Başkanı merhum Prof. Dr. Erdem Tunçbay’ın çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Vakıf Başkanı Prof. Dr. Yusuf Erşahin, son 15 yıldır tıp fakültesine dereceyle giren öğrencilere BEYOMSİ Bursu verildiğini de sözlerine ekledi. Burs koşullarının ise her yıl ilk beşe giren öğrencileri kapsadığını belirten Başkan Prof. Dr. Erşahin “ İyi doktor olmak için önce iyi bir insan olmak gerekir. Öğrencilerimizi bu bursların daha başarılı olmaya teşvik edeceğine inanıyoruz” dedi.İZMİR(Ege Ajans/Emine Gökçe – Tuğba Ol – Songül Yıldız)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Arşiv