Birinci Yılda 14 yeni üye

İzmir Latife Hanım Alpha Leo Kulübü, Birinci Yılını Kutladı ve Üye Kabul Törenini Gerçekleştirdi.

  • 1
  • 1.023
Birinci Yılda 14 yeni üye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Latife Hanım Alpha Leo Kulübü, Birinci Yılını Kutladı ve Üye Kabul Törenini Gerçekleştirdi.

Gençlerin liderlik becerilerini geliştirmek, toplum hizmetine katkı sağlamak ve sosyal sorumluluk bilincini artırmak amacıyla kurulan ve kısa sürede başarılarından söz ettiren İzmir Latife Hanım Alpha Leo Kulübü, kuruluşunun birinci yılını kutlarken yeni üyeleriyle daha da güçlendi.

Best Western Konak Oteli’nde gerçekleşen üye kabul töreni 2009-2010 Hizmet Dönemi Federasyon Başkanı, Konfederasyon Başkan Yardımcısı Lion Erdal Eminoğlu yönetmenliğinde gerçekleşti.

Geceye Lions 118 R Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Lion Refik Dinç, Federasyon 2. Yardımcısı Arif Çorapçıoğlu, Federasyon Görevlileri, Lionlar, Leolar ve aileleri katıldı.
Yeni bir döneme 14 yeni üyeyle gücüne güç katarak girdiklerini belirten Kulüp Başkanı Emily Ann Innes, “İzmir Latife Hanım Alpha Leo Kulübü olarak birinci yıl dönümümüzü kutlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Bu süreçte kulübümüzün büyümesine katkı sağlayan tüm üyelerimize ve destekçilerimize teşekkür ederiz. Üye kabul törenimizle birlikte Kulübümüze katılacak gençleri ailemize dahil etmekten ve onlarla birlikte daha büyük başarılara imza atmaktan memnuniyet duyacağız."
Törende, Kulübün faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verildi ve yeni üyelerin tanıtımı yapıldı.

Yorumlar (1)
  • Cem Yüksel

    Cem Yüksel

    Tebrikler gençler. Harikasınız ❤️

    03 Nisan 2024 22:43
YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv