Bornova abone merkezi yeni adresinde

İzmir Doğal Gaz’ın Bornova abone merkezi, abonelerine daha iyi koşullarda hizmet vermek üzere yeni adresine taşındı. Ulaşım ve büyüklük açısından eski merkeze göre çok daha iyi şartlar sağlayacak olan yeni merkez, Bornovalılar başta olmak üzere tüm İzmirlilere hizmet vermeye başladı.

  • 0
  • 1.147
Bornova abone merkezi yeni adresinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Doğal Gaz’ın Bornova abone merkezi, abonelerine daha iyi koşullarda hizmet vermek üzere yeni adresine taşındı. Ulaşım ve büyüklük açısından eski merkeze göre çok daha iyi şartlar sağlayacak olan yeni merkez, Bornovalılar başta olmak üzere tüm İzmirlilere hizmet vermeye başladı. İzmir Doğal Gaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, İzmir önemli bir tarihi eserini yaşatmanın sorumluluğunu almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Vatandaşlarımıza Tarihi Tren İstasyonu’nda hizmet verirken, bu eserin sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktarılmasında da sorumluluk alacağız” dedi.

2013 yılından bu yana Bornova ile birlikte Bayraklı sakinlerini de hizmet veren abone merkezi, artan müşteri potansiyeli ve gelen talepler göz önüne alınarak Bornova’nın en güzel mekânlarından biri olan Tarihi Tren İstasyonu’nda hizmet vermeye başladı. Başta abonelik olmak üzere doğal gazla ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkez, bundan böyle Üniversite Caddesi No: 2 adresinde, Bornova Metro İstasyonu’nun hemen yanında çalışmalarını sürdürecek. Abone merkezi hafta içi 08.30-18.30, hafta sonu ise 09.30-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Genel Müdürü Ahmet Yetik, İzmirlilere İzmir’in tarihi dokusunun güzel örneklerinden biri olan Tarihi Tren İstasyonu’nda hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Bornova istasyonu, Bornova banliyö hattının en merkezi ve işlek istasyonu olarak 1990’lara kadar aktif olarak kullanılmış. 1996’da hattın kapatılıp rayların sökülmesiyle beraber kullanım dışı kalmış. Daha sonra bakımsız kalan istasyon 2012 yılında başarılı bir restorasyonla eski günlerine döndürülmüş. İzmir Doğal Gaz olarak biz de bu koruma misyonu üstlenerek bu tarihi mekânda hem İzmirlileri ağırlama hem de doğal dokusuna uygun olarak canlı ve bakımlı olmasını sağlayacağız. Tüm Bornova ve İzmirlileri sadece işlem yapmaya değil aynı zamanda burada dinlemeye de davet ediyorum” dedi.

Adres değişikliği nedeniyle yaşanması muhtemel her türlü sorunun çözümü için 0850 222 33 35 no.lu Çağrı Merkezi aranabilecek. İzmir Doğal Gaz’ın Bornova dışında; Karşıyaka, Halkapınar, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Güzelbahçe, Aliağa, Tire, Ödemiş, Torbalı, Bergama ve Selçuk’ta abone merkezleri bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv