Böyle olur 23 Nisan kutlaması

  • 0
  • 1.454
Yazı Boyutu:

Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bünyesinde kurulu TC MEB Özel Selçuk Soyer Anaokulu minikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı velileriyle birlikte kutladı. Miniklerin gösterileri ve anne babalarıyla birlikte yaptıkları çalışmalar, “Kutlama böyle olur” dedirtti!..
Çocuk Bayramı kutlamalarına bir hafta önceden başlayan minikler okullarında yaptıkları resimleri ve süslemeleri bitirdikten sonra marşlar ve oyunlar hazırlayarak anne babalarına sürpriz yaptılar. Dündar Soyer Salonu’nda aileleriyle bir araya gelen minikler önce hep birlikte 23 Nisan ile ilgili marşlar söylediler. Daha sonra ip çekme, yer kapma, balon patlatma, çuval yarışı gibi geleneksel sokak oyunlarından örnekler sundular. Miniklerin her gösterisi büyük alkış aldı.
Kültür ve sanatla yoğun bir eğitimden geçen Anaokulu öğrencileri daha sonra hazırlanan masalarda anne ve babalarıyla okulda öğrendiklerini hem gösterdiler hem birlikte yaptılar. Çeşitli boyalarla resim, yapıştırıcılarla kolaj, çamurla seramik heykeller yapan öğrencilerin ebeveynleri ile geçirdikleri dakikalar görülmeye değerdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv