Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Ünlü Tenor Hakan Aysev, Cumhuriyet Şarkıları’nı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Acil Ve Yoğun Bakım Ünitesine solunum cihazı alımına destek için söyledi.

  • 0
  • 928
Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ünlü Tenor Hakan Aysev, Cumhuriyet Şarkıları’nı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Acil Ve Yoğun Bakım Ünitesine solunum cihazı alımına destek için söyledi.

2420. Bölge Acarkent Rotary Kulübü Derneği, Beyoğlu Rotary Kulübü ve Ataköy Rotary Kulüpleri işbirliğiyle Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda düzenlenen konser yoğun ilgi gördü.

Konsere 2420. Bölge Dönem Guvernörü Mehmet Altay ve eşi Aysel Altay, Guvernör Yardımcısı Tahir Gökçe Şengün, Rotary 2420. Bölge Federasyon temsilcileri, Beyoğlu Rotary Kulübü Başkanı Gamze Kalyoncu ve eşi Serkan Kalyoncu, Ataköy Rotary Kulübü Başkanı Mert Can Uslu ve Dilan Keskin, Acarkent Rotary Kulübü Kurucu Başkanı Ömer Saim Oğuz ve eşi Roteryen Yasemin Oğuz, ESRAG Başkanı Yaşar Atacık ve eşi Şermin Atacık, Oktay Turan, Acarkent Rotaract Kulübü üyeleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim dalı Eski Başkanı Prof.Dr. Haluk Çokuğraş ve eşi Prof Dr. Fügen Çokuğraş, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Doktorları Kadriye ve Güven Olgar, Ayşe Tunalı, 2420. Bölge Rotary Kulüpleri Başkanları ve üyeleri ile 500 civarında sanatsever katıldı.
Ünlü tenor Hakan Aysev, 5 kişiden oluşan deneyimli orkestrasının etkileyici performansı eşliğinde iki saat boyunca Cumhuriyetimize tanıklık eden aryalar, napolitenler ile değerli besteci ve söz yazarlarımıza ait eserleriyle izleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Katılımcıların sık sık şarkılara eşlik ettiği konser tam bir 100.yıl Cumhuriyet coşkusu yaşattı.

Konser öncesi mikrofona gelen Acarkent Rotary Kulübü Derneği 2023-2024 dönemi Başkanı İzmirli Avukat Zehra Turan yaptığı açılış konuşmasında, konserin kendinden önce hizmet ilkesi ve dünyaya umut olalım dönem teması ile aynı zamanda sosyal sorumluluk amacını taşıdığını ve gelirinin bağışlanacağını belirtti.
Konserin ardından, Acarkent Rotary Kulübü Başkanı Zehra Turan, Hakan Aysev ve orkestrasına, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür ve minnetlerini sunarken Hakan Aysev ve orkestra müzisyenlerine Cumhuriyetin 100. Yılı konseri anısına Atatürk Büstleri ve Kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunan “Deniz Kabuğu sertifikası” armağan etti.
Konser kapanışında 2420. Bölge Dönem Guvernörü Mehmet Altay Bölge adına, Prof.Dr. Haluk Çokuğraş ve eşi Prof Dr. Fügen Çokuğraş ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi adına Hakan Aysev ve orkestrasına, Acarkent Rotary Kulübü, Beyoğlu Rotary Kulübü ve Ataköy Rotary Kulübü Başkanlarına teşekkür ettiler, çiçek ve plaketlerini sundular.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv