Buca’da eğitim seminerleri devam ediyor

  • 0
  • 735
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi çalışanları iki ayrı eğitimden daha geçti. “İş Güvenliği ve Halkla İlişkiler” konulu seminerlere işçi ve memurlar katıldı.
Uğurlu Eğitim Danışmanlık tarafından Buca Belediyesi personeline verilen seminerlerde çalışanların iş kazalarına karşı dikkatli olmaları ve hizmet verdikleri vatandaşlara nasıl bir yaklaşım sergilemeleri konusunda eğitildi.
Buca Belediyesi Başkan Yardımcı Ali Yaşar’ın da katıldığı  seminerlerde, personel iş kazalarına karşı bilgilendirildi. Ali Yaşar geçtiğimiz aylarda yaşanan iş kazalarında hayatını kaybeden işçileri rahmetle andığını ve bu tür kazalara karşı önlem almak amacıyla bilgilendirici seminerlerin devam edeceğini söyledi. Yaşar, “ Ülkemiz de maalesef bu tür iş kazalarına maruz kalıyoruz. Dünya bu tür kazalara karşı eğitimlerini çok önceden alıyorlar. Bizler de hem belediyemizde çalışan personelimize hem de ilçemiz de yaşayan vatandaşlarımıza öğretici seminerleri vermeye devam edeceğiz. İşçi arkadaşlarımız bizim için çok önemli. Herkese kazasız iş hayatı diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv