Cadde Marin’den bir ilk: Silent Disco

Gece 01.00'den itibaren uygulanan müzik yasağından görülen zararı telafi edebilmek, uğranan zararları toparlayabilmek için araştırmalar yapan işletmeciler dikkat çeken bir ilki gerçekleştirerek Levent Marina içinde yer alan Cadde Marin bünyesinde geçtiğimiz günlerde kapılarını aralayan Juu Event Hall'de Silent Disco( Sessiz Disko) kulaklık partisi konseptini uygulamaya koydu.

  • 1
  • 3.501
Cadde Marin’den bir ilk: Silent Disco
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Levent Marina içinde yer alan Cadde Marin bünyesinde geçtiğimiz günlerde kapılarını aralayan Juu Event Hall, bir ilki gerçekleştirerek Silent Disco( Sessiz Disko) kulaklık partisi konseptini uygulamaya koydu. Dikkat çeken uygulamayla 21.00’den itibaren DJ eşliğinde dış ses ile eğlenen konuklar müzik yasağının başladığı 01.00’den itibaren taktıkları kulaklıktan gelen müzik eşliğinde dans edip eğlenmeye devam ediyorlar.  

Bölgedeki en büyük ve tek etkinlik alanı olmalarının yanı sıra her çeşit etkinliğe ev sahipliği yapabilen mekan; konserler, dj performansları, konsept partiler, talkshowlar, özel davet ve dans gecelerine geniş bir etkinlik skalasına sahip. Gece 01.00’den sonra İzmir’deki tek after parti mekanı olarak duvardaki dev anten ve kulaklık sistemiyle Techno ve R&B alanında misafirler Silent Disco kulaklık partisi konseptiyle ağırlanıyorlar. Juu Event Hall, her perşembe, cuma ve cumartesi etkinliklerine kesintisiz bir şekilde devam edecek. Gerçekleştirdikleri çevredeki ilk uygulama ile ilgili bilgi veren İşletmecilerden Seyhan Özlat, bilindiği üzere uzun zamandan beri Pandemiden dolayı  müzik yasağıyla ilgili işletmeler olarak problemleri olduğunu ve çok sorun yaşadıklarını söyledi.

Seyhan Özlat, “Kuralları çiğnememe adına gece 01.00’den sonrası için bizim böyle bir çözümümüz oldu. Salonumuzu dev antenlerle donattık. Dışarıya ses sızmasını engelleyerek çevreye rahatsızlık vermeme adına 500 civarında özel kulaklık aldık. Müzik yasağının başladığı saatten itibaren kulaklıklardan müzik yayını yapıyoruz. Bakın son derece rahat bir şekilde ropörtaj bile yapabiliyoruz etkilenmeden. Ve, bu vesileyle misafirlerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Umarız bununla ilgili bir problem olmaz ve biz de mesleğimizi, işimizi  devam ettirebilir ve pandeminin vermiş olduğu kayıpları toparlayabilir, yaralarımızı sararak yolumuza devam ederiz” dedi.

Yorumlar (1)
  • Yorumsuz

    Yorumsuz

    Cocuklara icki satan bir yer. Hatta 12 kasim aksami bakin isterseniz

    11 Kasım 2022 23:30
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv