Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Can Bonomo, yeni albümü Kara Konular'ın lansman turnesini İstanbul, Ankara ve İzmir'de Mart ayında gerçekleştirecek.

  • 0
  • 1.511
Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Can Bonomo, yeni albümü Kara Konular'ın lansman turnesini İstanbul, Ankara ve İzmir'de Mart ayında gerçekleştirecek.
1 Mart’ta İstanbul DasDas’ta albüm lansman konserlerinin ilkini gerçekleştirecek olan sanatçı, 6 Mart’ta Ankara Jolly Joker ve 15 Mart’ta İzmir Hangout PSM'de yeni albümünü dinleyicisi ile canlı olarak ilk defa buluşturacak.

Lansman turnesi için özel hazırlıklar yapan Can Bonomo, Kara Konular albümünde yer alan bazı dostlarını da İstanbul konserinde ağırlayacak.

Can Bonomo DasDas konseri için: ''Daha önce şarkıların düzenleme aşamasında hiç bu kadar vakit geçirmemiştim. Bu zamana kadar yaptığımız en güçlü albüm bu. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği, çeşitli tarzları içinde barındıran kocaman bir bütün olan ‘’Kara Konular’’, meşakkatli ve uzun bir yolculuğun ardından 16 Şubat’ta 'Akşamlar Holding' bandrolü ile yayımlandı. Bu albümde yanımda olan, adı geçen herkes benim arkadaşım. İnsanın arkadaşlarına karşı hayranlık beslemesi muazzam bir duygu. Yıllar boyunca kurduğum düşlerin, koruduğum ilişkilerin ve yaşadığım hayal kırıklıklarının intikam planı olan 'Kara Konular' lansman turnemizle hayat bulacak.'' yorumunu yaptı.

12 şarkıdan oluşan Kara Konular albümünde Mabel Matiz, Melike Şahin, Gökhan Özoğuz ile düetlerin yanında Nova Norda, Serkan Keskin, Sarp Apak, Bengi Apak, Engin Öztürk ve Melikşah Altuntaş Bonomo'ya vokallerde eşlik eden dostları.

Dört ayrı stüdyoda, Can Saban, Kaan Arslan ve Sabi Saltiel prodüktörlüğünde kaydedilen Kara Konular albümünün İstanbul'dan sonra Ankara ve İzmir'de gerçekleşecek lansman konserlerinde de izleyiciyi sürprizler bekliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv