Coşkulu Bahar Festivali

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliri, EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na aktarılmak üzere Swiss Otel Büyük Efes İzmir'de düzenlediği Bahar Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

  • 0
  • 950
Coşkulu Bahar Festivali
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliri, EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na aktarılmak üzere Swiss Otel Büyük Efes İzmir'de düzenlediği Bahar Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Son yerel seçimlerde Konak Belediye Başkanı seçilen Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da ziyaret ettiği, Türk tasarımcıların ürünlerinin satışa sunulduğu, İş insanı Ferah Sancak’ın da desteklediği organizasyonda 60 stant yer aldı.

Girişin herkese açık ve ücretsiz olduğu etkinlikte, oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci de sevenleriyle özel söyleşide biraraya geldi. EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı’nın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği etkinlikte oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Berber, Diş Hekimi Ecren Çolak, Milli Yüzücü Bengisu Avcı ve SIDREX söyleşileri yer aldı. EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı etkinlik ile doğanın uyanışını, yenilenmeyi ve bereketi kutladıklarını belirterek, “Bu festival bizler için hem baharı hem de birlikte olmanın, paylaşmanın ve önemini temsil ediyor” dedi.
Özhelvacı, ekonomik ve sosyal yaşamın tüm alanlarında sürdürülebilir ve üstün değer yaratan lider sivil toplum kuruluşu olmak vizyonu ile hareket eden EGİAD’ın, sosyal sorumluluk bilinci ve paydaşların katkıları ile Türkiye’nin toplumsal rekabet gücünü arttırmak için çaba gösterdiğini hatırlatarak, EGİAD olarak 2004 yılında yapılarak Millî Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okula Derneğin hala destek olduğunu ve bu etkinlikten elde edilen gelirin okulun spor salonunun yapımına aktarılacağını belirtti. Özhelvacı, konuşmasının ardından oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci’ye teşekkür çiçeği takdim etti. Oyuncu ve Sunucu Ceyda Düvenci ise konuşmasında, “Yapacağınız bağışlar çocuklarımızın daha zinde, daha güçlü daha çok Atatürkçü olmalarını sağlayacak. O yüzden çok kıymetli bir etkinlik. İzmir’e sessiz bir düşkünlüğüm var. İzmir başka bir aşk, vizyonuyla insanların ışıl ışıl olmasıyla enerjisi yüksek bir şehir” dedi. Düvenci konuşması sonrası tek tek standları gezdi. Daha sonra sırasıyla Monolife Otel, Diyetisyen Berna Çoban “Healt Design Office”, Esra Büyükköşker ”Prohelpers Özel Sağlık ve Danışmanlık” başlıklarıyla söyleşide bulundular. Ardından, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Göztepe A Takım, Göztepe Voleybol Takımı, Karşıyaka Basketbol, Altay, Trabzon kulüplerinin imzalı formalar satışa sunuldu. Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı ile Söyleşi ile devam eden etkinlik, EGİAD Bahar Buluşması kokteyli ile son buldu. DJ. Faruk Balkan’ın da yer aldığı etkinliğin sunuculuğunu ise, Mehmet Necati Şentürk gerçekleştirdi.
Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv