Coşkulu Gala

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği ve başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı Mutluyuz filmi İzmir İstinyePark Renk Sineması’nda İzmirli film severlerle buluştu.

  • 0
  • 1.680
Coşkulu Gala
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sponsorluğunu EKMAS Group'un üstlendiği, 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği İbrahim Büyükak’ın yönetip başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı Mutluyuz filmi İzmir İstinyePark Renk Sineması’nda İzmirli film severlerle buluştu.


Barış- Ela Ekmekçioğlu, Nuray-Rafet Ekmekçioğlu, Ecem Alçiçek, Nuray Ekmekçioğlu, Özgür Ekmekçioğlu
Galatasaray EKMAS Basketbol Erkek Takımı’nın isim ve forma sponsoru EKMAS Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve grup yöneticilerinin de katıldığı gala, saat 19.30’da oyuncu söyleşileri ile başladı. İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu ve Anıl İlter alanı dolduran kalabalık hayran kitlesinin sorularını cevapladı. EKMAS Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'nun Büyükak ile İlter'e zeytin fidanı, Sakallıoğlu'na çiçek takdiminin ardından filmi izlemek için salona geçildi ve kahkahalar salonu çınlattı. Filmin ardından Salonda da sahneye gelen Ekmekçioğlu ve oyuncular coşkuyla alkışlandı.
Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir. Tolga Evren, Buse Kara, Rahmi Dilligil, Yeliz Kuvancı, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır da filmin kadroda yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv