DBX707'ye özel

ASTON Martin Turkiye, dünyanın en güçlü SUV'si DBX707 için İzmir showroomuna özel davet verdi!

  • 0
  • 1.928
DBX707'ye özel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Benzersiz tasarımı, çarpıcı performansı, üstün dinamikleri ve mutlak lüksün benzersiz kombinasyonu DBX707, İstanbul'da gerçekleşen resmi lansmanın ardından İzmirli otomobil tutkunlarıyla buluştu. Folkart Tower'da bulunan İzmir Showroomda gerçekleşen davete Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın da aralarında bulunduğu seçkin davetliler katıldı.

707 beygir ve 900 Nm torkluk gücü ile dünyanın en güçlü SUV'si olan DBX707'nin sadece seçkin müşterilere özel davetinde tam kadro yer alan Aston Martin Türkiye yetkilileri, davetlilerle tek tek ilgilenerek aracı anlattılar. DBX707'nin dnasından gelen özgüvenli bir performans canavarı olması ile aynı zamanda taşıdığı zerafet ve güzellikten ilham alarak Ege'nin en ikonik şehirlerinden İzmir'de gerçekleşen 50 kişilik davet, 707'nin ruhunu yansıtan detaylarıyla büyük beğeni topladı.
Yeniköy Motor Ailesi olarak 30 yılı aşkın bir süredir hizmet verdiklerini söyleyen D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzak Kaya, “2015 yılından bu yana da Aston Martin Türkiyle Distribütörü olarak başarıyla yolumuza devam ediyoruz. Aston Martin markası için çok titiz, disiplinle çalışan dinamik bir ekibimiz var. Çalışmalarımızın karşılığında DBX707’nin Ortadoğu ve Türkiye resmi lansmanını gerçekleştirdik. Gerek satış, gerekse servis ve pazarlama alanlanında Aston Martin'e ne yakışıyorsa onu layıkıyla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimiz çok daha fazlasını kapsıyor ve bunun için daha fazla çalışarak gerçeğe dönüştüreceğimize inanıyorum. Her zaman yaptığımız işin en iyisi olmak amacıyla yolculuğumuzu sürdüreceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv