Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Sesi, sahne performansı ve kostümleri ile müzik dünyasında özel yeri olan Derya Uluğ, Ramazan Bayramı’nın 2’inci günü 11 Nisan’da Ege Bölgesi’nin en büyük salonu Kaya İzmir Thermal& Convention’da sahne alacak

  • 0
  • 840
Derya Uluğ ile bayram coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sesi, sahne performansı ve kostümleri ile müzik dünyasında özel yeri olan Derya Uluğ, Ramazan Bayramı’nın 2’inci günü 11 Nisan’da Ege Bölgesi’nin en büyük salonu Kaya İzmir Thermal& Convention’da sahne alacak.

Bayramı İzmir’de hayranlarıyla kutlayacak olan Uluğ, birbirinden sevilen şarkılarının yanı sıra sevilen birçok parçayı da bayram coşkusunu yaşamak isteyen sevenleri için seslendirecek. Kendi memleketinde sahne alacak olmaktan heyecan duyduğunu belirten sanatçı,’’ Uzun zamandır İzmir’de konser vermemiştim. Bayramda kendi evimde sahne alacağım. Sahne kostümünden tutun repertuara kadar ayrı bir hazırlığın içindeyiz. İçimizde ki bayram çocuğunun heyecanı ortaya çıktı. Bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız’’ dedi.

Sahne dansları ve enerjisiyle izleyenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak olan Derya Uluğ’un öncesinde İzmirlilerin büyük ilgili gösterdiği Tepecik Senfoni Orkestrası sahne almaya hazırlanıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv