Dikili'de Yelken  Yarışları Başladı

Türkiye Yelken Federasyonu ve Dikili Belediyesi ortaklığında 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayak yarışları Dikili Çandarlı’da başladı.

  • 0
  • 826
Dikili'de Yelken  Yarışları Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

  TYF 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayağı Dikili'de başladı.  Türkiye Yelken Federasyonu ve Dikili Belediyesi ortaklığında 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayak yarışları Dikili Çandarlı’da başladı. Yelken sporuna gönül veren sporcuların buluştuğu ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin de desteklediği üç günlük yarışların ilk etabı tamamlandı.

Çandarlı’da Çağla Kubat rüzgarı
U15 junior kız, U15 Junior erkek, U17 kız, U17 erkek, U21 genç kız, U21 genç erkek, kadın, erkek, genç master erkek, genç master kadın olarak 10 farklı kategoride 53 sporcunun rekabetinde başlayan yarışların sürpriz konuğu ise profesyonel rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat oldu.

Çandarlı’nın mavi bayraklı Doğu Plajı’nın eşsiz güzelliği ve esen rüzgarıyla sporcular izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

“Spor ve sporcuya desteklerimiz devam edecek”

TYF 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayağı’na ev sahipliği yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili’nin su sporlarında önemli bir yer edindiğini ve su sporlarını bölgede yaşatmak için çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye Yelken Federasyonu ve belediyemiz  ortaklığında 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayak yarışlarının startını mavi bayraklı Çandarlı Doğu Plajı'mızda verdik. Esen rüzgar eşliğinde farklı kategorilerde 53 sporcumuzun yarıştığı etkinliğin ilk günü kıyasıya bir rekabete sahne oldu.
Dikili’mizde su sporları dahil bir çok alanda sporseverleri ağırlamaya, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Pazar günü son bulacak yarışlarımıza tüm hemşehrilerimizi bekleriz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv