DOGO Türkiye'nin Yeni Nesil Küresel Oyuncuları Arasında

​​​​​​​Ayakkabıya baskıyı dünyada ilk kez uygulayan tasarım ürünler markası DOGO Tasarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruluşunun 10. yılında başarısını ikinci büyük ödülle taçlandırdı.

  • 0
  • 999
DOGO Türkiye'nin Yeni Nesil Küresel Oyuncuları Arasında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ayakkabıya baskıyı dünyada ilk kez uygulayan tasarım ürünler markası DOGO Tasarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruluşunun 10. yılında başarısını ikinci büyük ödülle taçlandırdı. 

Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği üyesi DOGO, 2016 Aralık ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Dünya Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği “İhracatın Gizli Şampiyonları" isimli yarışmada e-ihracat ve Özgün Ürün kategorilerinde birincilik ödülünün sahibi olduktan sonra şimdi de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen Türkiye 100 programı kapsamında DOGO, 29 farklı sektörden şirketin yer aldığı listede Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi arasına girdi.

TOBB Genel Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde DOGO Kurucusu Gökhan Peksarı ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı.

Tören sonrası ödül ile ilgili görüşlerini dile getiren Peksarı “Türkiye’nin yeni nesil küresel oyuncuları içerisinde olmak gurur verici. TOBB’un ülkemizin hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına dikkat çekmek ve küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek için düzenlediği Türkiye 100 programını özellikle inovatif girişimciler açısından teşvik edici ve umut verici önemli bir inisiyatif olarak değerlendiriyoruz. DOGO, kurulduğu günden itibaren Türk ekonomisini, fasoncu ülke algısından kurtararak, marka yaratan, tasarım gücü olan ülke algısına taşıma perspektifi ile hareket etmiştir. Bu yüzden 10. yılımızı kutladığımız 2017 yılına böyle bir ödül ile başlamak bizim için ayrıca anlamlı. Başta Sayın Hisarcıklıoğlu olmak üzere bu inisiyatifte yer alan herkese şahsım ve şirketim adına teşekkür ediyorum." dedi.

DOGO takipçisiyle, Türkiye’deki altı mağazasının yanısıra, yurtdışında ABD, Almanya, İspanya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Lübnan, BAE, İsrail’deki 10 mağazası, cornerlar, dogostore.com ve diğer e-ticaret siteleriyle buluşuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv