Dostlarla Güzelleşen Doğum Günü Partisi

Turizmci – Skal İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Mine Güneş Kaya, 40.yaşını ailesi, iş arkadaşları ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı.

  • 0
  • 4.027
Dostlarla Güzelleşen Doğum Günü Partisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Turizmci – Skal İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Mine Güneş Kaya, 40.yaşını ailesi, iş arkadaşları ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı.

Kilim Otel Teras’ın da gerçekleşen ve İZmir İtalya Konsolosu Valerio Giorgio, İzmir İl Kültür Turizm Müdürü Murat Karaçanta, İzmir Skal Onur Üyesi Ahmet Kilimci, İzmir Skal Asbaşkanı Aydın Tokbaş'ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İtalyan Konsolosluğu, İzmir İl Turizm Müdürlüğü, İzmir Vakfı, İzdoğa, İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Skal, Turizm ve Teknolojiyi Buluşturan Uluslararası Bilgi Teknolojileri Turizm ve Seyahat Federasyonu IFITT, Tursab gibi sektör temsilcileri bürokratlar ve yetkililer katıldı.
Gümüş Balık İşletmecisi ve Mutfak Şefi Battal Arslan ve ekibinin lezzetleriyle renk katarkan, İzmir’in eşsiz gün batımının sıcacık renkleriyle ısıttığı doğum günü pastasını kesen Mine Güneş Kaya, bu özel gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Birlikte her şeyin çok daha güzel olduğunu söylerken fonda Melike Demirağ’ın unutulmaz şarkısı Arkadaş çalmaya başladı ve hep birlikte seslendirildi.
Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş


Gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Gecenin fotoğrafları

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv