EÇEV'DE YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI

  • 0
  • 1.498
Yazı Boyutu:

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın çocukları 2012-2013 yılı eğitim dönemine, Yamanlar ve Altındağ’daki eğitim merkezlerinde hazırladıkları açılış töreniyle girdi. EÇEV’in büyük emekler harcayarak yetiştirdiği çocuklar, yeni eğitim döneminin açılış gününde “EÇEV Çocuğu Olmak” konusundaki duygularını paylaştı.
 
EÇEV geçtiğimiz günlerde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı açılışını Yamanlar ve Altındağ Rasih Somer eğitim merkezlerinde bir kutlama ile gerçekleştirdi. Açılış programına EÇEV’lilerin yanı sıra basın mensupları, veliler, öğrenciler ve İzmirliler de katıldı.
Törende EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Ertürk eğitimin önemine değinerek başladığı konuşmasını, katılımcılara teşekkür ederek tamamladı. Başkan Ertürk konuşmasında, “Çocuklarımızın eksik yönlerini tamamlamaya, öne çıkan özelliklerini de geliştirmeye çalışıyoruz. Bu yıl aldığımız desteklerle çağdaş, kent bilinci yüksek, sorgulayıcı, özgüven sahibi nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. dedi.
 
EÇEV Çocuğu Olmak
Konuşmaların ardından, oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen öğrenciler de hazırladıkları“EÇEV Çocuğu Olmak” konusundaki duygu ve düşüncelerini paylaştı. 6. Sınıf öğrencisi olan EÇEVli Emine Kaydu, "Aslında ben EÇEV'e gelmeden önce kavgacı ve şımarık biriydim. Ama EÇEV'e geldiğimden beri çok değiştim. Hatta öyleki büyüyünce EÇEV'de eğitmen bile olabilirim. Çünkü burayı çok seviyorum ve bırakmayı düşünmüyorum. Burada Merve ablanın sayesinde empati ne demek onu öğrendim ve bu sayede arkadaşlık ilişkilerim düzeldi." dedi.
Bir başka EÇEVli de yine 6. Sınıf öğrencisi olan Mustafa Akgül; "EÇEV'e gelemeyenlerin çok şey kaybettiklerinden eminim. Ben liseye kadar devam etmek istiyorum. Her cuma günü haftanın değerlendirmesini yapıyoruz, böylece gelişimimizdeki farkı görebiliyoruz. Burada derslerin yanında birçok soysal aktivitelerimizde oluyor; mesela satranç dersi görüyoruz. Ayrıca her ay film izliyoruz. EÇEV'e geldiğimden beri çok mutluyum. Buradaki bütün eğitmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum" diyerek EÇEVli olmanın yaşattığı duyguları dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv