Ege İletişimle el ele

  • 0
  • 865
Yazı Boyutu:

Torbalı Belediyesi, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile yapılan proje anlaşması ile kurum içi ve kurum dışı iletişime yönelik çalışmalara başladı. Torbalı Belediyesi ilk etkinliğini Ege Üniversitesi Özdere Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirdi.
 
Kurum çalışanlarına yönelik düzenlenen etkinlikte, çalışanlar hem dinlendi hem de eğitimler ile kişisel yaşamlarına ve iş yaşamlarına dair bilgiler edindi.  EÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülgün Tosun’un başkanlığında hazırlanan stratejik plana ilişkin bilgilerin paylaşımı ile başlayan eğitim toplantısı, Doç. Dr. Müjde Ker Dinçer’in “Kendimizi Tanıma Yolculuğu” eğitimi ile devam etti. Torbalı Belediye Başkanı R. İsmail Uygur’un da katılımı ile gerçekleştirilen yemekte EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuarı öğrencileri Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi.
 
Motivasyon etkinliğinin ikinci günü Arş.Gör. Gül Coşkun’un  “Duygusal Zekâmız ve İletişim” konulu eğitimi ile devam etti. Üniversite ve Belediye işbirliğinin önemini vurgulayan Torbalı Belediye Başkan Yardımcı İlyas Çimen, “Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nilay Başok Koordinatörlüğü’nde devam eden Kurumsal İletişime yönelik projenin çalışmaları devam edecek” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv