Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi medya sektörüne yönelik tezsiz yüksek lisans programları açıyor

  • 0
  • 1.606
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) İletişim Fakültesi, medya sektörüne yönelik tezsiz yüksek lisans programları açıyor. Gazetecilik, iletişim stratejileri ve halkla ilişkiler, sinema ile yaratıcı yazarlık alanlarında açılacak programlar için 13 Ağustos’ta başvurular kabul edilmeye başlayacak.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, EÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılacak tezsiz yüksek lisans programları Gazetecilik, sinema, halkla ilişkiler ve iletişim stratejileri, yaratıcı yazarlık ve uygulama programlarını kapsayacak.
Tezsiz yüksek lisans programları içerisinde Gazetecilik programı sektöre profesyonel anlamda uzmanlaşmış gazeteciler yetiştirmeyi amaçlıyor.
İletişim stratejileri ve halkla ilişkiler programı, stratejik düşünebilme, araştırma, planlama, uygulama, değerlendirme aşamalarını içeriyor.
Sinema programı ise sinema sektörünün her alanında hizmet verebilecek, dünya gerçeklerinin farkında olan, hayat boyu öğrenmenin önemini benimsemiş iletişim uzmanları yetiştirmeyi hedefliyor.
Yine yaratıcı düşünce tekniklerini uygulayabilen yazar ve reklamcılar yetiştirmek üzere yaratıcı yazarlık ve uygulama programlarına adayların başvuruları bekliyor.
Programlara başvurular 13-17 ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvurular, Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yapılacak.  Adaylar programla ilgili detaylar için http://egeweb2.ege.edu.tr/iletişim adresinden bilgi edinebilirler. İZMİR(Ege Ajans/ Pelin GÜNGÖR)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv