Eğlence ve sanatın adresi fuar

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

  • 0
  • 573
Eğlence ve sanatın adresi fuar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Kültürpark fuar alanı içerisinde düzenlenen birbirinden farklı, 7’den 70’e fuara akın eden bütün ziyaretçilerin ilgi ve beğenisine uygun etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

Fuarın beşinci gününde Folkart sponsorluğunda düzenlenen etkinliklerin dün akşamki konukları, İsmet İnönü’de “Tamamla Bizi Ey Aşk”, Rock Sahnesi’nde “Son Feci Bisiklet” olurken, Mogambo Caz Geceleri ise Şenay Lambaoğlu’nu ağırladı.

TAMAMLA BİZİ EY AŞK’LA İSMET İNÖNÜ
Usta tiyatro sanatçısı ve oyuncu Ali Poyrazoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan “Tamamla Bizi Ey Aşk” İzmirli tiyatroseverlerle İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde buluştu. Ali Poyrazoğlu, Şebnem Özinal, Melih Ekener’in aynı sahneyi paylaştığı, interaktif bir güldürü olan “Tamamla Bizi Ey Aşk” dünyanın en tehlikeli konusu “Aşk” üstüne seyirci ile birlikte düşünüyor.  İsmet İnönü Sanat Merkezi’ni dolduran sanatseverler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen oyununun sonunda seyirciler Şebnem Özinal, Melih Ekener ve usta sanatçı Ali Poyrazoğlu’nu dakikalarca ayakta alkışladılar. 

ROCK SAHNESİ’NDE “SON FECİ BİSİKLET”
“Bikinisinde Astronomi”, “Pazar ve Ertesi”, “Uzaydan Geldiğine Göre Yorgun Olmalısın”, “Tavuk Korkusu”, “Küçük Saydam İnsanları” gibi sevilen şarkılara imza atan, özellikle genç bir hayran kitle sahip olan Son Feci Bisiklet, Folkart sponsorluğunda Rock Sahnesi’nin dördüncü konuğu oldu. Fuar boyunca her gün Rock Sahnesi’nde konser veren Pinti Band’ın hemen ardından sahneye çıkan “Son Feci Bisiklet” İzmirli dinleyicilerini şarkı ve enerjileriyle coşturdu.

MOGAMBO CAZ GECELERİ’NDE ŞENAY LAMBAOĞLU
“En İyi Kadın Sanatçı”, “En İyi Caz Müzik Sanatçısı” ve “Yılın Alternatif Pop Yorumcusu” ödüllerinin sahibi olan ve üçüncü albümü “Başka Türlü Bir Şey”i 2015 yılında çıkaran ünlü caz sanatçısı ve yorumcusu Şenay Lambaoğlu, Folkart sponsorluğunda Mogambo Caz Geceleri’nde en sevilen şarkılarını seslendirdi. 23:00’da başlayan konserde sevenleri Lambaoğlu’nun şarkılarına eşlik ederek müzik dolu bir gece yaşadılar.

“İZMİR’DE PAMUKLARA SARILDIĞIMIZI HİSSEDİYORUZ”
Konseri öncesi İzmir Enternasyonal Fuarı ve İzmirli müzik ve sanatseverler ile ilgili düşüncelerini paylaşan Şenay Lambaoğlu, İzmir Fuarıyla ilgili çocukluğuna dair çok güzel anılarının olduğunu, yıllar sonra ise fuarda güzel bir organizasyonun parçası olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. İzmir’de gerçekleşen konserlerin coşku ve mutluluk içerisinde geçtiğini ifade eden Lambaoğlu, “İzmirli sanatseverlerin sanatçıya göstermiş olduğu hassasiyet ve sahiplenici yanları hepimizi mutlu ediyor ve bir anda kendimizi daha çok pamuklara sarılmış gibi hissediyoruz. İzmir’in o güzel insanı, enerjisi ve ruhlarıyla buluşuyor olmak benim için gerçekten apayrı” dedi. 

FREE FALL HEYECANI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Fuarın açıldığı ilk günden bu yana en çok ilgi gören ve merak edilen alanlardan biri olan Free Fall’da macera ve adrenalin tüm hızıyla devam ediyor. Her yaştan ziyaretçinin merakını çeken ve fuara gelenlerin ilk görmek istedikleri alanlardan biri olan Free Fall’da isteyen herkes atlayış yapmayı sürdürüyor. Profesyonel sporcuların gösterilerinden önce dileyen herkesin 4 metre yükseklikten eğitmenler eşliğinde atlayabileceği Free Fall etkinliği fuar süresi boyunca meraklılarını ağırlayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv