EGSD Yeni ofisinde

Bu yıl 31. kuruluş yıldönümü kutlayan Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), yeni dernek merkezinin açılışını törenle yaptı.

  • 0
  • 1.658
EGSD Yeni ofisinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 31. kuruluş yıldönümü kutlayan Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), yeni dernek merkezinin açılışını törenle yaptı. Megapol İş Merkezi’nde yapılan açılış törenine EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, İTB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan Korkmaz, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu, oda ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri, EGSD geçmiş dönem başkanları, yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, yeni dernek merkezine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Geçmiş dönem başkanlarının yaptıkları önemli katkılar neticesinde dernek binasının açılışını yapma şansını yakaladıklarını dile getiren EGSD Başkanı Ertuğrul, “Kendi mülkümüz olan bu bina, bize geçmiş dönem başkanları ve yönetimlerinin bir mirasıdır. Bizim de görevimiz bu mirası daha etkin ve doğru şekilde kullanarak gelecek dönemlere daha güçlü bir EGSD bırakmak olacak. Yeni dönemde bu hizmet binamızda üyelerimiz için daha güzel ve etkili projelere imza atacağımıza inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kalkan: “EGSD çok özel bir STK”
EGSD Kurucu Başkanı Necip Kalkan ise EGSD’nin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “1992 yılında derneğimizin açılışını o zaman Başbakan olan Süleyman Demirel yapmıştı. O günden bugüne derneğimiz her geçen gün büyüdü, büyürken de hem sektöre hem de kentimize büyük katkılar sundu. Bugün de bu açılışı yapmak bizim için de büyük bir keyif ve onur. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dernek merkezinin açılış kurdelesi protokolün katılımılarıyla kesildi.

Açılış fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv