Enbe Orkestrası Universal’de Check-up’taydı

  • 0
  • 1.618
Yazı Boyutu:

Kuşadası Genç İşadamları Derneği (KUGİAD) tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba” konseri için Kuşadası’na gelen Enbe Orkestrası’nın Şefi Behzat Gerçeker, Universal Kuşadası Hastanesi’nde check-up’tan geçti.
 
KUGİAD’ın düzenlendiği konserin ana sponsoru olduğu Universal Kuşadası Hastanesi’nde check-up yaptıran Behzat Gerçeker’in yapılan kontroller sonrasında herhangi bir sağlık problemi olmadığı ortaya çıktı.
 
Enbe Orkestrası’nın Şefi Behzat Gerçeker’in check-up’ını yapan Universal Kuşadası Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr.Derya Ünver, “Behzat Bey’in sağlık durumu gayet iyi. Yapılan tetkikler neticesinde verdiğimiz önerilerle bundan sonra da daha da sağlıklı olacağına inanıyoruz” dedi.
 
Behzat Gerçeker, sağlıklı olmasındaki en büyük payın müzik olduğunu belirterek, “Müzik bizim yaşam kaynağımız, sağlığımı müziğe ve düzenli spora borçluyuz. Universal Kuşadası Hastanesi’ne ilk kez geldim ve çok etkilendim. Böyle hastaneler büyük şehirlerde bile az görülür. Kuşadası, böyle bir hastane kazandığı için çok şanslı. Hastane yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Arşiv