ESBAŞ'da güz buluşması

ESBAŞ’ın geleneksel olarak düzenlediği ‘ Ege Serbest Bölgesi Güz Buluşması’, Uzay Kampı Türkiye Bahçesinde gerçekleştirildi.

  • 0
  • 2.893
ESBAŞ'da güz buluşması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ESBAŞ’ın geleneksel olarak düzenlediği ‘ Ege Serbest Bölgesi Güz Buluşması’, Uzay Kampı Türkiye Bahçesinde gerçekleştirildi.


Ticaret Bakanlığı Ege Serbest Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Ege Serbest Bölge Gümrük Müdürü Ünsal Yıldırım, Gümrük Müdür Yardımcısı Bekir Fişek ve Bölgedeki firmaların temsilcilerinin katıldığı gecede, konuklar Aegean Band Orkestrasının müzikleriyle eğlendiler.
 

Gecenin ev sahibi olarak bir konuşma yapan ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, bölgedeki iş insanlarının tanışması ve kaynaşması için her yıl organize etmeye çalıştıkları Ege Serbest Bölgesi Güz Buluşmasının, pandemi koşulları nedeniyle iki yıl düzenlenemediğini, koşulların düzelmeye başlaması sayesinde bu yıl yeniden Bölgedeki firmaların temsilcileri ile bir araya gelme fırsatını bulduklarını belirterek,

“Aramızda bölgemize yeni gelen firmaların temsilcileri de bulunuyor. Bu etkinliğimizle henüz tanışmayan dostlarımızın tanışmasına vesile olmayı ve sizleri iş stresinden uzaklaştırmayı hedefledik” dedi.

 

Fotoğrafların devamı için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv