Floral, gençlerin eğitimi için sergilendi

Modacı Öznur Güner Özkaya’nın “Floral” adlı koleksiyonu gençlerin eğitimine katkı amacıyla Urla Dam’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

  • 0
  • 1.357
Floral, gençlerin eğitimi için sergilendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Modacı Öznur Güner Özkaya’nın “Floral” adlı koleksiyonu gençlerin eğitimine katkı amacıyla Urla Dam’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Euznour Desing & Workshop kurucusu Modacı Öznur Güner Özkaya’nın yeryüzünün en nadide aksesuarları olan çiçeklerden ilhamla hazırladığı “Floral” koleksiyonu Urla Dam’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Defileden elde edilen gelir gençlerin eğitimi yararına kullanılmak üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlandı.
Rönesans Ajans Başkanı Akif Örük’ün koreografisi eşliğinde sergilenen Abiye, Gelinlik ve günlük giysilerde kullanılan çiçek detayları, göz alıcı renkler, rüzgarın ahengiyle adeta dans eden ipek kumaşlar, giysileri sergileyen modellerin güzellikleriyle de bütünleşince görsel bir şölene dönüştü.
Sunuculuğu Ezgi Tuna Akyıldız’ın üstlendiği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şube Başkanı Sibel Bavli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli tarafından ilgiyle izlenen etkinliğin konukları çekilişlerle çeşitli armağanlar kazandı.
Mutluluğu gözlerden kaçmayan Modacı Özkaya, koleksiyonlarını gençlerin geleceği yararına sergilemekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek öncelikle etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan Urla Dam, Salon Cadde, Albergini Events ve Özikizler firmalarına, sonra da davetiye alarak etkinliğe katılan konuklara teşekkür etti.
Fotoğrafların devamı için aşağıdaki butonu tıklayınız...




Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi

Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış

Üyelerini keyifli bir kokteylde ağırladı

Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü