“Geleceğim Sensin” Projesi’nin ilk toplantısı yapıldı

Üniversite eğitimini Spor Bilimleri Fakülteleri veya Beden Eğitimi Yüksek Okulları’nda gerçekleştirmeyi ve gelecekte üst seviye yelken sporcusu, yelken antrenörü veya yelken spor yöneticisi dallarında kariyer yapmayı planlayan gençlerimize yönelik bir gelişim, destek eğitim ve uygulama programı olan “Geleceğim Sensin” Projesi’nin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

  • 0
  • 790
“Geleceğim Sensin” Projesi’nin ilk toplantısı yapıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Yelken Federasyonu’nun yelken sporunun gelecek nesillere sağlam alt yapı bilinci ile aktarılması ve sporumuzun artan bir ivme ile sürdürülmesi amacıyla üniversite eğitimini Spor Bilimleri Fakülteleri veya Beden Eğitimi Yüksek Okulları’nda gerçekleştirmeyi ve gelecekte üst seviye yelken sporcusu, yelken antrenörü veya yelken spor yöneticisi dallarında kariyer yapmayı planlayan gençlerimize yönelik bir gelişim, destek eğitim ve uygulama programı olan “Geleceğim Sensin” Projesi’nin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Yarının milli ve olimpik takımlarını yetiştirecek, ülkemizin her yöresinde yelken sporunun ilerlemesini sağlayacak ve sporumuza yeni boyutlar kazandıracak insan kaynağına bugünden yatırım yapılması hedeflen projede ilk gün TYF Sportif Direktörü Fatih Özmen ve Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Ayşe Meliha Canpolat’ın konuşmasıyla başlarken Geleceğim Sensin Projesi müfredat tanıtımı yapılmasının ardından TYF Laser Antrenörü Onur Derebaşı’nın sunumu ile devam etti.

İkinci gün Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak’ın konuşması ile başlarken TYF Optimist Antrenörü Alican Selcik sunum gerçekleştirdi. TYF Sportif Direktörü Fatih Özmen ve Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Ayşe Meliha Canpolat liderliğinde “İletişim” (Antrenör- Sporcu İlişkisi), “Spor Ahlakı ve Etiği” ve “Dünyada Yelken ve Yelkenin Geleceği” atölyeleri düzenlendi. Aday görüşlerinin alınmasının ardından “Geleceğim Sensin” Projesi’nin ilk toplantısı sona erdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv