Genç girişimci adaylarına altın öğütler

  • 0
  • 1.695
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Liyakat Derneği ortak projesi olan “ Girişim Kampüsü” Ege Bölge Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ağırladı.
 
Girişim Kampüsünde Ustalarla Söyleşi gününde “Sürdürülebilirlik” başlıklı konferansta EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Yorcancılar, “ Sürdürülebilirlik bir şeyin devamlı olabilmesidir. Uyumluluk, kararlılık, değişim ve çözümleme sürdürülebilirliğin temellerini oluşturur. Hayatımızın her alanında yer alan sürdürülebilirlik, iş hayatı, ev ve tüm yaşamımızın içinde yer yer bulunmaktadır. Sürdürülebilirliğe sahip olabilmek için insanın öncelikle hedeflerinin olması gerekir. Sahip olduğunuz gücü çok iyi kontrol edip en iyi şekilde kullanmalısınız. Başarısız olmaktan korkan insanların başarılı olmasını beklemek hayaldir. Büyük yolculuklar küçük adımlarla başlar. Başarılı olacağım ruhunu içinizden atmazsanız girişimcilik konusunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.” şeklinde ki sözleriyle genç girişimcilerin yolunu aydınlattı.
Girişim Kampüsü kapsamında düzenlenen yarışmanın birincisine ellerinden geldiğince yardımcı olabileceklerini belirten Yorgancılar, konuşmasını öğrencilerden gelen soruları cevaplayarak tamamladı.İZMİR(Ege Ajans/Müge Akyıldız)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv