Gizem dünya güzeli

  • 0
  • 2.655
Yazı Boyutu:

Türkiye merkezli tek dünya güzellik yarışması olan Miss  Exclusive Of The World 2013’ün galibi ülkemizi temsil eden Gizem Koçak oldu.  Çeşme’den canlı yayınlanan geceyi dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişi canlı izledi.
 

Dünyanın en prestijli güzellik yarışmalarından bir tanesi olan Miss Exclusive Of The World 2013 Çeşme’de yapıldı. Yedi farklı kıta ve dünyanın dört bir ucundan 34 güzelin taç için kıyasıya mücadele ettiği yarışma boyunca, Kral Pop ve Kral TV’nin yanı sıra 7 yabancı kanal ve onlarca ülkede Çeşme ve İzmir tanıtımı yapıldı. Konser ve dans şovları ile eğlencenin doruğa çıktığı gecede Arda, Ziynet Sali ve Amerikalı şarkıcı Marya Munoz seyircileri ve ekran başındakileri coştururken, Opera Twins yeni Aşk ve Tango adlı albümlerinden seslendirdiği Arjantin tangosu ve beraberindeki dans şovuyla büyüledi.

Murat Başoğlu ve Özge Ulusoy’un sunduğu yarışmanın sonunda jüri oylarıyla Miss Exclusive Of The World 2013 tacının sahibi Türkiye’yi temsil eden Gizem Koçak oldu. İkinciliği Kosova güzeli Morena Taraku, 3’ncü ise İsrail güzeli Lili Rich seçilirken, 4’ncü ise Almanya güzeli Manou Volkmer oldu. Yarışmada ‘En Güzel Yürüyüş Ödülü’nü (Catwalk) İsrailli Lili Rich, ‘EnGüzel Yerel Kıyafet Ödülü’nü Ukraynalı Alona Berkovska alırken ‘Bikini Güzeli’ise Litvanyalı Greta Mikalauskyte seçildi. Dereceye giren güzellere Dorsay Pırlanta tarafından takı hediye edildi.

Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduklarımutluluğu belirten Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Çeşme’yi dünya üzerinde daha çok kişiye tanıtma hedefiyle gerçekleştirdikleri buorganizasyonda sağladıkları başarıdan dolayı memnun olduklarını söyledi.Organizasyon boyunca Çeşme’yi tanıtan 3 buçuk dakikalık video kliplergösterildiğini hatırlatan Başkan Tütüncüoğlu,  Türkiye ve Çeşme merkezlibir ‘dünya güzellik yarışması’ fikriyle yola çıktıklarını her gün daha dabüyüyen organizasyonla her yıl dünyanın en ücra köşelerindeki insanların bileÇeşme adını duymasını sağladıklarını belirtti.

Bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilen Miss Exclusive Of The Worldile ekran başında yaklaşık 20 milyon kişinin Çeşme’de gerçekleştirilenyarışmayı canlı olarak izlediğinin tahmin edildiğini açıklayan BaşkanTütüncüoğlu, yarışmada taç için mücadele eden 34 güzelin dünyada sağlayacaklarıbaşarılarla da Çeşme’nin tanıtımının yapmaya devam edeceğini söyledi. Sosyalmedya mesajları ve yayınlanan haberlerle yarışma ve Çeşme adının 200 milyonkişiye ulaşacağının tahmin edildiği bilgisi veren Tütüncüoğlu, bu etkinlik hersene daha da büyüyor ve dünya üzerindeki daha fazla insana ulaşıyor,“Bugün,dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan Çeşme’yi izledi, Çeşme’yi konuştu.Konuşmaya da devam edecek” dedi.

Her yıl büyüyor
Miss Exclusive Of The World Dünya Başkanı Çağrı Tortop isesadece birkaç yıl önce başladıkları etkinlikte geldikleri noktanınbeklentilerin çok ötesinde olduğunu belirtti. Miss Exclusive Of The World’unkısa süre içersinde en prestijli dünya güzellik yarışmalarından bir tanesihaline geldiği bilgisi veren Tortop, gelinen noktada en büyük payın desteğinisürekli artıran Çeşme Belediyesi ve Başkan Faik Tütüncüoğlu olduğunu kaydetti.Etkinliğin her sene daha da büyüdüğü bilgisini veren Tortop, “Çeşme veTürkiye’yi tanıtmak için organizasyonun çıtasını her yıl daha da yükseltiyoruz”diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv