GÖKÇEN HAVACILIK VE GEDİZ ÜNİVERSİTESİNDEN ‘İŞ’TE FIRSAT

  • 0
  • 1.058
Yazı Boyutu:

Gençlerin havacılığın farklı alanlarında ki yeteneklerini ön plana çıkarmak için büyük fırsatlar sunan THK Gökçen Havacılık, Gediz Üniversitesiyle birlikte yepyeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.
Türk Hava Kurumu (THK) bünyesinde gençlere havacılığı sevdirmeyi amaçlayan ve bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan Gökçen Havacılık ile Ege ve Akdeniz’in en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olan Gediz Üniversitesi arasında ‘Pilotluk Lisans Eğitim’ anlaşması imzalandı. THK Gökçen Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Atilla Seber ve Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik’in imza attığı sözleşme ile Gediz Üniversitesi öğrencileri akademik eğitimlerine paralel olarak aynı zamanda PPL (A) Amatör Pilot Lisans eğitimi alabilecekler. 
 
İş hayatına bir adım önde başlayacaklar
Sürekli eğitim programları hazırlayarak yaşam boyu öğrenmeyi yaygınlaştırmayı amaçlayan Gediz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GESEM) ve geleceğin pilotlarını yetiştiren THK Gökçen Havacılık İzmir Uçuş Okulu’nun ortaklaşa yürüttüğü program kapsamında; 2012- 2013 yılında üniversitenin istekli öğrencilerine hazırlanacak alternatif  uçuş eğitim programları sayesinde akademik eğitimleri ile birlikte çok avantajlı koşullarda pilotluk eğitimleri verilecek. Gençlere sağlanacak bu fırsat ile taze mezunlar, iş hayatına bir adım önde başlayacaklar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Arşiv