Gubse Özay anne oldu

İki ünlü oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç'tan müjdeli haber geldi. Çift, evliliklerinin 2'nci yılında kızlarını kucaklarına aldı.

  • 0
  • 1.593
Gubse Özay anne oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İki ünlü oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç'tan müjdeli haber geldi. Çift, evliliklerinin 2'nci yılında kızlarını kucaklarına aldı.

İzmirli çevreci avukat Senih Özay'ın kızı Gupse Özay ve Barış Arduç, 2014'te birlikte oynadıkları 'Deliha' filminin setinde aşk yaşamaya başlamıştı. İki yıl önce de Alaçatı'da nikah masasına oturan çift, uzun yıllardır birlikteliklerini gözlerden uzakta yaşıyor. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan iki ünlü isimden müjdeli haber gelmişti. Özay'ın hamileliği 5'inci ayında Ömür Sabuncuoğlu'nun paylaşımıyla öğrenildi.

Evlilikleri herkes tarafından beğenilen ünlü ismin hayranları bu habere oldukça sevinmişti. Hamileliğinin son aylarında olan ve kızlarını kucaklarına almak için gün sayan Gupse Özay ve Barış Arduç'un dün ( cumartesi) akşam saatlerine bebeklerini kucaklarına aldığı öğrenildi.

Henüz bir paylaşımda bulunmayan çiftin kızlarına Jan Asya Arduç isimini verdi. İkili sosyal medya hesaplarından da, kızlarının adını paylaşıp ,"Hoşgeldin Jan Asya Arduç. Arayan soran herkese çook teşekkür ederiz " dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv