Güzelbahçe'yi şiirle en iyi anlatan öğrencilere ödül

  • 0
  • 779
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Kaymakamlığı ve Güzelbahçe Belediyesi  “Çocuk gözüyle Güzelbahçe"  konulu şiir yarışması sonuçlandı. Üç kategoride yapılan yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Güzelbahçe Kaymakamlığı ile Güzelbahçe Belediyesi'nin,  ilçedeki ilköğretim öğrencilerinin  Güzelbahçe ile ilgili  duygu, düşünce ve beklentilerini şiir yoluyla anlatmaları amacıyla düzenlediği yarışma sonuçlandı. 129 öğrencinin katıldığı yarışmada ilköğretim okulu 1. 2 ve 3. sınıflar kategorisinde ilk üç dereceye Efe Türker (Hakkı Oğuz Tabaoğlu İ.Ö.O), İpek Köseoğlu (Hakkı Oğuz Tabaoğlu İ.Ö.O) ve Derya Çatalyürek (Özel MEV Koleji) girdi.  4 ve 5. sınıf kategorisinde Selin Sezer (Hakkı Oğuz Tabaoğlu İ.Ö.O.) Emre Zeytinoğlu (Özel MEV Koleji) ve Tuna Kısaağa (Özel Efes Koleji) ilk üç dereceyi paylaştı. İlköğretim ikinci kademe olan 6.7 ve 8. sınıfları arasında  ilk üç dereceyi Derya Doğan (Hakkı Oğuz Tabaoğlu İ.Ö.O), Atakan Timal Ciğerim (Özel Mev Koleji) ve Ata Oğulcan Yaman (Hakkı Oğuz Tabaoğlu İ.Ö.O.) aldı.

Güzelbahçe Kaymakamı Ekrem Büyükata, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karatürk, okulların müdürleri ve öğrencilerin katıldığı ödül töreni “22 Mart Dünya Çocuk Şiirleri Günü”nde gerçekleştirildi.  Yarışmada  dereceye girenlere ödül olarak dizüstü bilgisayar, notebook ve digital fotoğraf makinası verildi. Ödül alan öğrenciler törende şiirlerini okudu.  Törende konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Güzelbahçe'yi bu kadar güzel anlatan şiirleri ilk kez dinledim. Bu kadar güzel şiir yazıldığına göre, geleceğin en ünlü şairlerinin de Güzelbahçe'den çıkacağına yürekten inanıyorum”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv