Hayal Kahvesi Shining Stars: Che Sudaka Turnesi

  • 0
  • 757
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin en yeni eğlence konsepti Hayal Kahvesi ShiningStars, ikinci turnesinde Che Sudaka’yı ağırlıyor. 

Dünyanın eğlencesiniTürkiye'yle, 22 yıldır eğlencenin adresi Hayal Kahvesi sahnelerinde buluşturanHayal Kahvesi Shining Stars, festival coşkusunu kulüplere taşıyor. 

Hayal Kahvesi Shining Stars’ınilk ayağında Türkiye’nin farklı bölgelerindeki yedi şehirde sahne alan DubiozaKolektiv’in Balkan esintileri, yerini Latin ateşine bırakıyor.  Bursa, İzmir, Adana, Gaziantep ve Mersin'dekiHayal Kahvesi sahneleri 27 Şubat – 5 Mart arasında İspanya’daikamet eden Altı Güney Amerikalı sanatçının kurduğu Che Sudaka ile renkleniyor. 

"Ülkeninderinliklerine inmek için fırsat" 
GelenekselGüney Amerika ve İspanyol müziğini ska, reggae ve rock ile birleştiren CheSudaka hareketli, eğlenceli ve çılgın sahne performanslarıyla tanınıyor. Sekizyılda 20’den fazla ülkede 1000’e yakın konser veren Che Sudaka’nın altı stüdyoalbümü bulunuyor. Dünya müziğinin etkin isimlerinden Manu Chao ile de ortakçalışmalar yapan topluluk, 2010 yılında İspanya’nın en iyi Dünya Müziği yapangrubu seçildi. 

Yaptıklarımüzik kadar sözlerinin de çok önemli olduğunu ifade eden grup üyeleri dahaönceki gelişlerinde İstanbul’un çokkültürlülüğünden ve konukseverliğindenetkilendiklerini ve kitlenin Güney Amerika ile benzerliklerini vurguluyorlar.Türkiye’nin diğer şehirlerinde performanslarını sergileyecekleri Hayal KahvesiShining Stars’ı ise “kültürel açıdan çok zengin olan bu ülkenin derinliklerineinmek için inanılmaz bir fırsat” olarak değerlendiriyorlar. 

Che Sudaka Türkiye Turnesi
27 Şubat Perşembe,İzmir Hayal Kahvesi Performans
28 ŞubatCuma, Bursa Hayal Kahvesi
3 MartPazartesi, Gaziantep Hayal Kahvesi
4 Mart Salı,Adana Hayal Kahvesi
5 MartÇarşamba, Mersin Hayal Kahvesi

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv