Yazı Boyutu:
Tartan: Bu sadece bir sportif bir başarı değil bir kentinsporla uyanışıdır. Onu sağlayan herkese bu mücadelede bize destek olan herkeseteşekkür ediyoruz ancak bundan sonra kızlarımıza destek bekliyoruz.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, KonakBelediyespor kadın futbol takımının Avrupa Şampiyonluğu yolunda başarıylailerlemeye devam ettiğini söyledi. Konaklıkızlar da iddialı olduklarını belirterek, kuralarda karşılarına kim çıkarsaçıksın turları geçerek Avrupa Şampiyonluğunu hedeflediklerini söylediler. BaşkanTartan, UEFA Şampiyonlar Liginde Konak Belediyespor olarak tarih yazdık.Kadın futbolcularımız üç takımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar.Polonyayı da elediler. İzmirli kızlar Türkiyenin yüz akı oldular. Benbaşından beri sporun toplumu geleceğe taşıyan ve güçlendiren yönünü açığaçıkarıyorum. Bu yıl biz beş ligde mücadele ettik ve beşinde de şampiyon olduk.Kadın futbol takımımız hem şampiyon oldu hem de şampiyonlar liginde Avrupalıekiplerle oynuyor. Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibiülkemizi Avrupada temsil ediyor. Belediye kadın futbol takımımız Türkiyeninve İzmirin çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyayagösterdi, göstermeye de devam ediyor dedi.
Tartan şöyle devam etti: 0.99 ülkepuanıyla çıktığımız yola dünya devlerini devirerek devam ediyoruz. Polonyayıda devirerek dünyanın en iyi 16 takımı arasına girdik. Bu Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yani üç büyüklerin elde ettiğibaşarılardan daha üstün bir başarıdır. Herkes bu kızlara el uzatsın,bundan sonra herkes destek olsun. Herkes burada kızlarımızın hem başarısını hemde duruşlarını konuşuyor. Sokaklarda meclis üyelerimiz ve İzmirliler bu zaferikutluyor. 9 ve 16 Kasımda Viyana takımıyla iki maçımız var. Bu sadece birsportif bir başarı değil bir kentin sporla uyanışıdır. Onu sağlayan herkese bumücadelede bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz ancak bundan sonrakızlarımıza destek bekliyoruz.










