Hem ürün tanıdı hem de uygulama yaptırdılar

  • 0
  • 1.578
Yazı Boyutu:

Image Skincare Türkiye Distiribütörü Maya Pharma, Medikalcilt bakım ürünlerinin en yenilerini İzmirli cilt bakım profesyonellerininbeğenisine sundu.

Wynham İzmir Özdilek’te Maya Pharma Kurucusu Dr. Nihat Ak, Ürün Müdürü GülbinSancak, Satış Pazarlama Müdürü Esra Doğan, Eğitim Müdürü Alev Akan ve BölgeSorumlusu Nesrin Uygur’un eve sahipliğinde gerçekleşen uygulamalı tanıtıma 100’eyakın hekim, klinik sahibi ve uzman katıldı.

Dr. Nihat Dik’in alın, dudak, yüz ve göğüs dolgu- germe ile ilgili uygulamalısunumu yoğun ilgi gördü ve katılımcı bir çok hanım bizzat kendi alın, dudak veyüzlerinde konunun en iyi uzmanına kendini bıraktı. Akne ve leke ile cilttemizleme- yenileme uygulaması yaptırdı.

İmajile ilgili Akne, leke Image SkincareAging ile ilgili son teknoloji ürünleriprofesyonellere uygulamalı olarak aktaran Maya Pharma Medikal Direktör’ü NihatDik, dünyanın her yerinde olan Image Skincare ailesini Türkiye’ye getirmektenve dünya ile eş zamanlı olarak güzellikte çığır açacak olan yepyeni ürünleritanıtmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


ABD’de en elit dermatoloji kliniklerinde kullanılan İmage Skincare ürünlerininTürkiye’de de kısa sürede benimsendiğini belirterek ürünlerin özelliklerinişöyle anlattı:  Maya Pharma olarak; tıpve estetik alanında dünyadaki tüm gelişmeleri ve en son yenilikleri takipediyor, sizlerin kullanımına sunuyoruz. Uzun yıllardır Avrupa ve Amerika’da tıpve estetik alanlarında kullanılan Fosfatidilkolin (PPC) etken maddesi, bir diğeradıyla “Mucize Molekül”, Matrigen PPC Lipoliz Kremi ile artık Türkiye’de. 

Sağlıklı incelmek ve vücudu sıkılaştırmanın bilinen en etkili formülü ‘PPC’,soya fasulyesinden elde edilen, etkinliği Amerikan İlaç Dairesi FDA tarafındankabul edilen bitkisel bir formüldür. Bu etken maddeyi içeren Matrigen PPCLipoliz Kremi, vücuttaki yağ hücresinin akışkanlığını artırıyor, yağlanmayabağlı şekil bozuklukları, selülit, yağ bezesi gibi birçok rahatsızlığıntedavisinde kullanılıyor.


10 yılı aşkın süredir estetik alanında hizmet veren uzman bir ekiple; kaliteli,güvenilir ve etkili ürünleri araştırmayı, bulmayı ve herkesin kullanımınasunmayı bir görev olarak benimsedik. Matrigen PPC Lipoliz Kremi’niniçeriğindeki ‘Fosfatidilkolin’i Türkiye’ye getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv