Huzurlarınızda “T-haaret acoustic”

  • 0
  • 1.968
Yazı Boyutu:

Söke’li, pırıl pırıl  6 genç müzisyen. Hepsi de kuzen. Çoğunluğuayrı ayrı gruplarda müzik yapan kuzenler, Çağlar Karadavut ve RıdvanKaradavut’un gayretleriyle bir kuzen grubu oluşturmaya karar verir. “Thaaretacoustic”nin kendilerine yakışacağı kararını veren grup,  Perşembe akşamları Sardunya Cafe & Bar’daRock ve Caz müziğinin en güzel örneklerini sergiliyorlar.

Başka topluluklardaçalışan kuzenler olarak evde toplandıklarında müzik yaptıklarını ve müzikyaparken farklı ve keyifli eserlerin ortaya çıktığını dile getiren grup kurucularındanÇağlar Karadavut,  bu birlikteliğinprofesyonel bazda yapılması halinde daha iyi sonuçlar alacağına  inanarak araştırma yaparken Sardunya Barsahibi Hami Torcu’dan gelen teklifi hemen değerlendirdiklerini ve SardunyaBar’da müzik yapmaya başladıklarını söyledi.Karadavut, ”Geçensüreçteki performans ve  aldığımıztepkilere bakarak ‘İyi ki yapmışız’ dedik.  1 hafta gibi bir sürede  30’a yakın şarkıyı akustik hale getirdik.Buradaki başarıda da kuzen olmamız ve yıllardır hep aynı tarz şarkılarıdinleyip o şarkıları bilmemize bağladık. Şu anda grubumuza ait 2 tane şarkı var ve repertuarımızda söz ve müziği grubumuza ait bir şarkıbulunuyor” dedi.Çağlar Karadavut 1990 doğumlu.Yaşar Üniversitesi’nde Grafik Tasarım okuyor ve  İzmir”de rock grubu MAN A MAN’da grupta davokal.
 
 
Kaan Karadavut 1995 doğumlu.  Ağırlıklı olarak klavye ve trompet çalan Kaan,gitar, viyola vs. çalıyor. Klavye ve trompet eğitimini Yavuz Darıdere’ylesürdüren Kaan Karadavut, Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümümezunu ve guruba ait şarkının bestesini yapan isim.
Rıdvan Karadavut 1990 doğumlu. Grupta gitarçalıyor. Yaşar Üniversitesi’nde  Bankacılıkve Sigortacılık okuyor. Guruba ait şarkının sözlerini yazdı.
Ozan Karadavut1990 doğumlu.  Perküsyoncu.  Çukurova Üniversitesi’ndeAlmanca öğrenim görüyor.
burak karadavut:1996 doğumlu. Gurubun saksafoncusu.Aydın Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisi. Burak, ihtiyaç duyulduğundaflüt ve gitar Çalabiliyor. Vahit Karadavut 1994doğumlu. Basçı ve back vokal olarak görev yapan Vahit, Aydın Güzel Sanatlar LisesiMüzilk Bölümü mezunu.

 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv