Huzurum Kalmadı'ya İzmir Plato

Mi Yapım tarafından çekime hazırlanan komedi tarzındaki sinema filminin son okumaları Bornova’da Homeros Atlı Vadi'de gerçekleştirildi.

  • 0
  • 1.408
Huzurum Kalmadı'ya İzmir Plato
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mi Yapım tarafından çekime hazırlanan komedi tarzındaki sinema filminin son okumaları Bornova’da Homeros Atlı Vadi'de gerçekleştirildi.
Senaryosunu Taner Şahin’in yazdığı, Yapımcılığını İrfan Barbaros ve Mehmet Alaçı’nın (MiYapım), Yönetmenliğini Soner Demirci’nin üstlendiği filmin son okumalarına oyuncu kadrosunun tümü katıldı.

Yapım ve Yönetim adına bilgi veren Yönetmen Soner Demirci, tamamını İzmir’de çekecekleri Huzurum Kalmadı adlı kara mizah komedi filminin küfürsüz bir aksiyon, ve kara mizah olduğunu söyledi.

Filmin içeriğine de değinen Demirci, “Necdet ve Ziya bakıldığında, sabıkaları olmayan dürüst ve çalışkan iş adamlarıdır. İşin aslı ise Dürüst iş adamı görünümü altında silah kaçakçılığı yapmaktadırlar. Ancak Komiser Emir ve Komiser Yardımcısı Aslı her şeyin farkındadır ve suçlarını ortaya çıkarmak için uygun zamanı beklemektedirler.

Necdet ve Ziya, farklı zaman dilimlerinde ve farklı mekanlarda iki yaşlı insanla tartışır. Bu tartışmanın sonu karakola çıkar. Çünkü tartıştıkları kişi Emekli Cumhuriyet Savcısı çıkar ve Nöbetçi Mahkeme’ye sevk edilirler. Hakim bu ikiliye ilginç bir ceza verir: Yedi Gün Boyunca, Huzur Evinde Hasta Bakıcı Olarak Çalışacaklardır ve işin daha ilginç yanı ise gönderildikleri huzur evi göründüğü gibi bir yer değildir, paravandır, sakinleri ise masum görünmelerine karşın, hiç de masum olmayan yaşlı insanlardır, başlarında Nizamettin amca vardır. Komiser Emir ve Komiser Yardımcısı Aslı için vakit gelmiştir ve harekete geçerek her şeyi ortaya çıkarırlar. Herkes hak ettiği cezayı alır.
KÜNYE
Yapım: Miyapım; İrfan Barbaros & Mehmet Alaçı
Yönetmen: Soner Demirci
Senaryo: Taner Şahin
Süre : 95 DAKİKA

OYUNCU KADROSU:
Halil İbrahim Kalaycıoğlu(Nizamettin)
Muhammed Cangören (Hasan)
Gülnihal Demir (Nermin)
Cengiz Güleryüz (Nazif)
Seyithan Özdemir (Nevzat)
Yavuz Karakaş (Derviş)
Mihriban Büyükkınıklı (Aslı)
Semiray Şentürk Güleryüz (Emine)
Filiz Akçay (Fatoş)
Tuba Özkan (Aylin)Taner Şahin (Ziya)
Emrullah Baran Öztürk (Necdet)
Umut Özalp (Ercan)
İrfan Barbaros (Baron)
Mehmet Alaçı (Emir)
Mustafa Akdağ (Mahmut Amca)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv